Παπαφωτίου – Δεσποτίδης: Διαξιφισμοί για την καταλληλότητα του κλειστού γυμναστηρίου

186
Κλειστό Γυμναστήριο
- Διαφήμιση -

Αναστάτωση και σχόλια προκάλεσε η χθεσινή ανάρτηση της επικεφαλής της Δύναμης Σερραίων Αριάδνης Παπαφωτίου αναφορικά με την καταλληλότητα ή όχι του κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης όπου πρόκειται να φιλοξενηθούν Πανελλήνιοι Αγώνες Πάλης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

ιικού φορτίου Παπαφωτίου ΚΕΔΗΣ Δύναμη Σερραίων Αριάνδη Παπαφωτίου Γεωργουλα Εμμανουήλ Παπά ιικού φορτίουΗ ανάρτηση της Αριάδνης Παπαφωτίου:
Αναρωτιέμαι ΠΩΣ στο καλό θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΑΛΗΣ εφήβων-νεανίδων στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών όταν:
-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ (είναι όλες οι μονάδες χαλασμένες εδώ και καιρό),
-εν μέσω ΚΑΥΣΩΝΑ με πανελλήνιο alert- (Covid δεν συνυπολογίζω)-
-και με θερμοκρασίες άνω των 34οC στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ του (Σ.Σ. όταν ΔΕΝ έχει κόσμο!),

- Διαφήμιση -

ΠΟΙΟΣ εγγυήθηκε την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της ΖΩΗΣ και της ΥΓΕΙΑΣ των εκατοντάδων νεαρών αθλητών ΠΑΛΗΣ που θα γεμίσουν αυτό το Σ/Κ το “ΚΛΕΙΣΤΟ- ΦΟΥΡΝΟ”??!!
Με ποιά ΕΥΘΥΝΗ και λογική και με ποιές ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ εγγυήσεις ο Δήμος Σερρών και ο #ΟΠΑΚΠΑ, (που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ καλά τις ελλείψεις) παραχώρησαν το Κλειστό στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης ??!!

Γνωρίζει η Ομοσπονδία ΠΟΥ θα βάλει τους αθλητές να αγωνιστούν? Κι αν ΓΝΩΡΙΖΕΙ, πώς το δέχτηκε?
120 άτομα θα είναι -λέει- μέσα στο Κλειστό το Σάββατο, κι άλλα τόσα την Κυριακή και μάλιστα τις ώρες από 13.00μμ- 19.00μμ!!!

Αλήθεια, Τί λένε ο ΝΟΜΙΑΤΡΟΣ?, η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ?, η Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ? οι λοιπές Αρχές (Υγειονομικές, Αθλητικές και Εισαγγελικές)??
Και ρωτάω αυτούς, επειδή ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ και το ΔΣ του, πήραν προχθές την απόφαση ΧΩΡΙΣ να διαπιστώνουν ΚΑΝΕΝΑ απολύτως ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!
Μάλιστα ο ΟΠΑΚΠΑ θα πληρώσει και 5.000 ευρώ για να γίνει η διοργάνωση!!!
–Κοιτάξτε να γίνει καμιά στραβή Κύριοι!

ΟΠΑΚΠΑ Με ανάρτηση – απάντηση ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Ιωάννης Δεσποτίδης διευκρινίζει:
Η πόλη των Σερρών θα φιλοξενήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (31/07 – 01/08) το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελεύθερης και Ελληνορωμαικής Ολυμπιακής Πάλης κατηγορίας εφήβων και νεανίδων, μια σημαντική διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων (Δ.Α.Κ. Σερρών).

Σχετικά με την διεξαγωγή των αγώνων αυτών θα ήθελα να επισημάνω ότι η απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. για την παραχώρηση του Γυμναστηρίου ελήφθη στην 13η Τακτική Συνεδρίαση του Δ.Σ. της 9ης Ιουνίου ( Αριθμός Απόφασης 66/2021), ημερομηνία κατά την οποία ήταν προφανώς αδύνατον να προβλεφθούν οι έκτακτες καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν κατά τον χρόνο τέλεσης των αγώνων.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης είχε εγκαίρως ενημερωθεί για το πρόβλημα στο σύστημα ψύξης του Γυμναστηρίου, ενώ μετά την έκδοση από την Ε.Μ.Υ. την Δευτέρα 26 Ιουλίου του εκτάκτου δελτίου καιρικών φαινομένων, επικοινωνήσαμε τόσο προφορικά όσο και με το υπ΄ αριθμ. Πρωτ. 1747/27-07-2021 έγγραφο του Οργανισμού με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και τον Πρόεδρο της κ. Στέργιο Λεωνάκη, ο οποίος μας ανέφερε ότι η Ομοσπονδία δεν ήταν δυνατόν πλέον να αναβάλλει τους αγώνες κι ότι ως διοργανώτρια αρχή θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εύρυθμη κι ασφαλή διεξαγωγή τους (με την αλλαγή στην ώρα έναρξης των αγώνων να συμπεριλαμβάνεται σε αυτές).

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.