“Άγιοι Ανάργυροι” – Eπίσκεψη της Ομάδας Εθελοντισμού στο Σταυροδρόμι Σιντικής

Άγιοι Ανάργυροι
- Διαφήμιση -

Η Δράση εθελοντικής προσφοράς «Άγιοι Ανάργυροι» των Υπηρεσιών Υγείας, προς τους χρήστες υγείας συνεχίζει το έργο της, με διάθεση προσφοράς μετά από έναν μήνα από την τελευταία δράση της, ικανοποιώντας το νέο αίτημα του Προέδρου Κερκίνης κ. Θεόδωρου Καρατζίκου για επίσκεψη της Ομάδας Εθελοντισμού στο Σταυροδρόμι Σιντικής.

Με αρχηγό της ομάδας εθελοντισμού, τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών κ. Νικόλαο Φαρμάκη, με έντονη διάθεση προσφοράς, αγάπης για τους ξεχασμένους μαχητές, ακρίτες της ζωής, απομακρυσμένους πληθυσμούς, ξεκίνησε η ομάδα πανέτοιμη με ιατροτεχνολογικο εξοπλισμό και πλήρη την ομάδα του ιατρονοσηλευτικού – διοικητικού προσωπικού.
Ο Ιατρικός Σύλλογος και το Νοσοκομείο Σερρών, πραγματοποίησε την Κυριακή 18.07.21, επίσκεψη στο απομακρυσμένο Δημοτικό Διαμέρισμα Κερκίνης, του Δήμου Σιντικής, στο χωριό Σταυροδρόμι με ομάδα επιστημόνων Ιατρών ειδικών στον τομέα τους, έτοιμων για παροχές υγείας, πάντοτε με γνώμονα την πρόληψη υγείας και την γνωριμία με τον πληθυσμό των Δήμων σε απομακρυσμένες περιοχές.

- Διαφήμιση -

Πιστοί στο ραντεβού τους με τον εθελοντισμό και με έντονη την ενσυναίσθηση η προσφορά του «νέου αίματος» ιατρών στην ομάδα: η Ζαφειρία Μυρωνίδου, Γυναικολόγος –Μαιευτήρας, Ιωάννα Φράγγου – Παιδίατρος, η Αλεξάνδρα Δίνα – Καρδιολόγος, από Σιντική ο Ορθοπαιδικός Ιωάννης Παπαβασιλείου.
Από το Νοσηλευτικό Προσωπικό συμμετείχαν: Βασίλειος Δρούγγος, Μαρία Σκερλέτη, Φανή Κυριακίδου, Πασχαλία Κυρτάσογλου, Μαρία Σιλιαχλή.
Από το Διοικητικό Προσωπικό: Κική Μιχαηλίδου.

Ο κόσμος της Υπαίθρου, περίμενε υπομονετικά και όταν κατέφθασαν οι εθελοντές, τους υποδέχθηκαν με αγάπη και χαμόγελα τηρώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας λόγω πανδημίας με μάσκες, αντισηπτικά και θερμομετρήσεις.

Αρκετοί πολίτες – χρήστες υγείας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής και επισκέφθηκαν τον Ξενώνα με τα έτοιμα δωμάτια και τις ειδικές κλίνες φυσικά και την ιδιαίτερη γυναικολογική κλίνη, για τις εξειδικευμένες ειδικές παροχές υγείας.

Πολλά συγχαρητήρια στους Ιδιώτες Ιατρούς, του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών και στον Πρόεδρο κ. Άγγελο Βάκαλο που είναι πάντα ευήκοος και άμεσος στο κάλεσμα του εθελοντισμού, στο Νοσηλευτικό Προσωπικό του Νοσοκομείου Σερρών, μα και στον Αρχηγό της εξόρμησης Διοικητή κ. Νικόλαο Φαρμάκη που συνοδεύει αγόγγυστα την ομάδα πάντοτε ακόμη και στην άκρη του Νομού.

Έκλεισε ακόμη μια κίνηση γνωριμίας, αγάπης, φροντίδας και προσφοράς με επιτυχία…

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.