Σε εξέλιξη το Συμπόσιο Γλυπτικής στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά – Βίντεο

469
Συμπόσιο Γλυπτικής
- Διαφήμιση -

Με αφορμή τις πανελλαδικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται για την επέτειο των 200 χρόνων από την εθνική επανάσταση του 1821, ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά διοργανώνει το πρώτο συμπόσιο γλυπτικής με τίτλο «Εμμανουήλ Παπάς 2021».

Το Συμπόσιο ξεκίνησε στις 12 Ιουλίου, με τη συμμετοχή 10 γλυπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα ολοκληρωθεί στις 30 και 31 Ιουλίου με την παρουσίαση των γλυπτών και δύο συναυλίες στις ΤΚ Ν.Σκοπού και Εμμανουήλ Παππά.

- Διαφήμιση -

Όπως δηλώνσει στην κάμερα του serrespot.gr o Δήμαρχος Δημήτρης Νότας, τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αγκαλιάσει το Συμπόσιο και τους γλύπτες οι οποίοι έχουν έρθει από διάφορα σημεία της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό.

Οι γλύπτες που φιλοξενούνται στο Συμπόσιο είναι καταξιωμένοι καλλιτέχνες, μέλη του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και έχουν επιλεγεί κατόπιν διαδικασίας ώστε να συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Όπως δηλώνουν οι ίδιοι στην κάμερα του serrespost.gr, έχουν εμπνευστεί από την προσωπικότητα και το μεγαλείο ψυχής του Εμμανουήλ Παπά και αυτό αποτυπώνεται στα έργα τους…

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.