Το τμήμα Σερρών “Θυγατέρες της Πηνελόπης” στηρίζει έμπρακτα το ΚΕΘΙΣ

205
ΚΕΘΙΣ
- Διαφήμιση -

Τα μέλη του φιλανθρωπικού συλλόγου Θυγατέρες της Πηνελόπης, Τμήμα Σερρών Θ.426 “Ατρυτώνη”, υποστηρίζουν το σημαντικό έργο του ΚΕΘΙΣ (Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών).

Με μεγάλη χαρά μέλη του Συλλόγου επισκέφθηκαν το ΚΕΘΙΣ για να ενημερωθούν για την υγεία του αλόγου που δώρισαν, την Πηνελόπη και να συνεισφέρουν οικονομικά.

- Διαφήμιση -

Η Μαρία Λίγκα, πρόεδρος του ΚΕΘΙΣ υποδέχτηκε και ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για την κατάσταση του κέντρου μετά από τις πλημμύρες, για τις δράσεις τους και για τις ευεργετικές δυνατότητες της θεραπείας μέσω του αλόγου και πως συμβάλλει στην υγεία των ατόμων με διάφορες παθήσεις.

Τα μέλη του φιλανθρωπικού συλλόγου Θυγατέρες της Πηνελόπης έδωσαν συγχαρητήρια στην πρόεδρο Μαρία Λίγκα, στο προσωπικό και στους εθελοντές του ΚΕΘΙΣ για το αστείρευτο πάθος, την αφοσίωση και την αγάπη τους για το πολύτιμο έργο τους, υπογραμμίζοντας ότι αξίζει να υποστηρίζουμε το ΚΕΘΙΣ διότι δείχνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να κατορθώσουν πολλά και να συμβάλλουν στην κοινωνία μέσα από τον εθελοντισμό και την σωστή οργάνωση.
Το βαρυσήμαντο έργο του ΚΕΘΙΣ είναι πολύ γνωστό και ο Αμερικανικός Οργανισμός Ιπποθεραπείας – the American Hippotherapy Association θα συμμετάσχει στο διεθνές σεμινάριο ιπποθεραπείας που θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΘΙΣ τον Σεπτέμβριο.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.