“Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός” – Λευτέρη Αερόπουλου ‘Ερωτό-κυκλοι’ – Αμφίπολη

236
Ελλάδα Πολιτισμός
- Διαφήμιση -

Ο επιτυχημένος θεσμός “Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός”», δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2020, με διπλό στόχο: Να προσφέρει στο κοινό πολιτιστικές παραγωγές υψηλού επιπέδου, μέσα στις πρωτοφανείς συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, και να δώσει τη δυνατότητα σε ένα σημαντικό αριθμό καλλιτεχνών, τεχνικούς και βοηθητικό προσωπικό, να εργαστούν.
Το έργο του Λευτέρη Αερόπουλου “Ερωτό-κυκλοι“, επελέγη να παρουσιαστεί από το δεκαμελές «Σύνολο Λόγου & Μουσικής» του Μουσικού Εργαστηριού Σερρών, την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, στις 9.00 μ.μ., στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αμφίπολης.

Με την υποστήριξη του Δήμου Αμφίπολης και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών.

- Διαφήμιση -

Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης.

Η παράσταση εντάσσεται στο πρόγραμμα 2021 του θεσμού “Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός” και προσφέρεται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Για να εξασφαλίσετε δελτίο εισόδου για τις παραστάσεις επισκεφτείτε το https://digitalculture.gov.gr/2021/07/eroto-kikli-lefteris-aeropoulos-archeologikos-choros-amfipolis/

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι απαραίτητη. Χορηγός επικοινωνίας ΕΡΤ3

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.