Οι 4+1 ρυθμίσεις φορολογικών οφειλών

62
φορολογικών οφειλών
- Διαφήμιση -

Πληθώρα επιλογών για τους υπόχρεους στο β’ εξάμηνο – Έρχεται η διευκόλυνση για τα πανδημικά χρέη

Πέντε διαφορετικές δυνατότητες ρυθμίσεων για να εξοφλήσουν σε δόσεις τις οφειλές τους προς την εφορία θα έχουν στη διάθεσή τους εντός του β’ εξαμήνου του τρέχοντος έτους εκατομμύρια φορολογούμενοι. Κάθε μία από τις ρυθμίσεις αυτές αφορά ξεχωριστές ευρύτερες κατηγορίες οφειλών.

- Διαφήμιση -

Για τις παλαιές οφειλές, που βεβαιώθηκαν και κατέστησαν ληξιπρόθεσμες μέχρι και το 2019, ισχύουν ήδη ρυθμίσεις που προβλέπουν αποπληρωμή έως και σε 120 δόσεις, οι οποίες αναμένεται να επανενεργοποιηθούν για όσους είχαν ήδη ενταχθεί σ’ αυτές αλλά τις απώλεσαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης υγειονομικής κρίσης.

Για τις οφειλές που κατέστησαν ληξιπρόθεσμες από το 2020 και μετά, καθώς και για τις μη ληξιπρόθεσμες οφειλές ισχύουν ήδη άλλες ρυθμίσεις με πολύ λιγότερες μηνιαίες δόσεις, που δεν υπερβαίνουν τις 24 για τις τακτικές οφειλές ή τις 48 για τις έκτακτες. Ειδικά για τις οφειλές που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης, αναμένεται σύντομα να νομοθετηθεί μια νέα γενικευμένη ρύθμιση που θα προβλέπει…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.