Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή το Workshop Θεματικού Τουρισμού του Adrilink – Βίντεο

758
Workshop
- Διαφήμιση -

Εξαιρετικό ενδιαφέρον και μεγάλη συμμετοχή σημείωσε το 1ο Workshop με θέμα τον Θεματικό Τουρισμό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουλίου στο Elpida Resort and Spa, στις Σέρρες.

Ο Δήμος Σερρών συμμετέχει στο πρόγραμμα με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη, ο οποίος έχει θέσει ως προτεραιότητα την τουριστική ανάπτυξη του Μητροπολιτικού Δήμου και κατ’ επέκταση της περιοχής, στοχεύοντας στον θεματικό τουρισμό, στην ανάδειξη προϊόντων και δράσεων που θα αποτελέσουν πόλο έλξης και στην εξωστρέφεια των Σερρών, σε συνεργασία με δημόσιους φορείς, συλλόγους και ιδιώτες.

- Διαφήμιση -

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Ιωάννης Δεσποτίδης, απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Σερραίων, υπογραμμίζοντας πως στο θέμα του Τουρισμού, η πόλη και ευρύτερα η περιοχή, “γυρίζει σελίδα”.

Στο workshop το οποίο διοργάνωσε άρτια, η Εταιρεία Οικονομικών Συμβούλων Βέρρος Κωνσταντίνος και συντόνισε ο Υπεύθυνος Τουρισμού του Δήμου Σερρών Γιώργος Αραπάκης, συμμετείχαν αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Καθηγητές του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών, Πρόεδροι Σωματείων και εκπρόσωποι φορέων που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό.

Φωτογραφικό υλικό από το workshop:

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.