Διαδικτυακή Εκδήλωση του Δ.Σερρών για το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά «Ο Δήμος στο πλευρό κάθε πολίτη»

Παράρτημα Ρομά
- Διαφήμιση -

Διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά διοργανώνει ο Δήμος Σερρών τη Δευτέρα 12 Ιουλίου στις 10.30 πμ στο πλαίσιο της ενημέρωσης των δημοτών σχετικά με τη λειτουργία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σερρών είναι στελεχωμένο με διοικητικό και επιστημονικό προσωπικό, το οποίο υποδέχεται, ενημερώνει, κατευθύνει και, μέσω των υπηρεσιών του, υποστηρίζει πρακτικά τους δημότες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ανεργίας, οικονομικής αδυναμίας, στέγης και, εν γένει, διαβίωσης, λόγω αναπηρίας ή γήρατος.

- Διαφήμιση -

Παράλληλα, το Παράρτημα Ρομά, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες, στοχευμένες στην αντιμετώπιση των ιδιαίτερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη ομάδα πληθυσμού.

Στην παρουσίαση, η οποία απευθύνεται στο σύνολο των δημοτών, θα παρουσιαστούν αναλυτικά τόσο η δομή και οι στόχοι του Κέντρου Κοινότητας όσο και οι παρεχόμενες υπηρεσίες οι οποίες περιλαμβάνουν υποστήριξη στη διαδικασία υποβολής αίτησης για προνοιακά επιδόματα, ένταξη σε προγράμματα απασχόλησης, επιμόρφωσης και κοινωνικής πολιτικής αλλά και υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης και κοινωνικής ένταξης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ.

Η εκδήλωση θα προβληθεί από το κανάλι του Δήμου Σερρών στο youtube και τη σελίδα facebook Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Σερρών

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.