Σταδιακά και ανά Περιφέρεια γίνεται η εξόφληση Βιολογικών

109
εξόφληση Προκήρυξη Βιολογική Βιολογικής Καλλιέργειες
- Διαφήμιση -

Με μία πρώτη εκκαθάριση, συνολικού ποσού 24,6 εκατ. ευρώ σε 17.904 αγρότες και κτηνοτρόφους για όλες τις δράσεις ξεκίνησε η εξόφληση της Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας από το απόγευμα της Πέμπτης 1η Ιουλίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πληρωμές των Βιολογικών και των Νιτρικών θα ολοκληρωθούν σταδιακά και ανάλογα με το ρυθμό που η κάθε Περιφέρεια θα στέλνει τις καταστάσεις πληρωμής στα κεντρικά του ΟΠΕΚΕΠΕ. Άλλωστε το συνολικό ποσό που έχει δεσμευτεί για την εξόφληση του Μέτρου 11 ανέρχεται στα 52 εκατ. ευρώ.

- Διαφήμιση -

Αντίστοιχα, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ξεκίνησε και η διαδικασία πίστωσης των λογαριασμών των δικαιούχων του Κομφούζιου και της Ζιζανιοκτονίας ορυζώνων.

Πιο αναλυτικά ανά δράση:

Βιολογική Γεωργία και Κτηνοτροφία: Έγινε η πρώτη εκκαθάριση των δικαιούμενων ποσών απώλειας εισοδήματος στους ενταγμένους παραγωγούς σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Βιολογική Κτηνοτροφία) για όλες τις προσκλήσεις του έτους αιτήσεων 2020, με ποσό 24.639.865,74 ευρώ σε 17.904 δικαιούχους. Οι παραγωγοί μπορούν να…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.