Δ.Νέας Ζίχνης – Παραιτήθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Γκαλάπης και Νταράκης

308
Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέας Ζίχνης serrespost Συνεδριάζει σήμερα (28/1/22) το Δημοτικό serrespost Πρόσληψη επτά ατόμων στον Δ.Νέας Ζίχνης serrespost Δήμος Νέας Ζίχνης - Συνεδριάζει serrespost.gr Νέας Ζίχνης Παραίτηση Δήμος Νέας Ζίχνης Δημοτικό Συμβούλιο πρόσληψη Δήμος Νέας Ζίχνης διαγωνισµός Συνεδριάζει το Δημοτικό Δημοτικό Συμβούλιο Ασφάλιση οχημάτων προκήρυξη πρόσληψη υπαλλήλων πρόσληψη Διαγωνισµός Δ.Νέας Ζίχνης Ζίχνη συμβούλιο πρόσληψη
- Διαφήμιση -

Την παραίτησή τους από τα καθήκοντά τους στο Δήμο Νέας Ζίχνης υπέβαλαν οι Αντιδήμαρχοι Γκαλάπης Χρυσόστομος και Νταράκης Κωνσταντίνος.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ.Γκαλάπης παραιτήθηκε από το αξίωμα του Αντιδημάρχου  Καθαριότητας και Πρασίνου και ο κ.Νταράκης από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού-Πολιτισμού, Οικονομικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Μέριμνας.

- Διαφήμιση -

Ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης έκανε αποδεκτή την παραίτηση των Αντιδημάρχων και τα καθήκοντα των απερχόμενων Αντιδημάρχων, όπως ορίστηκαν στην υπ’αριθμ. 574/5972/03-09-2019 προγενέστερη απόφαση, θα εκτελούνται από τον Δήμαρχο Νέας Ζίχνης. 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.