Αναβολή τακτικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ

132
Επιστολή της Ε.Π.Σ.Σερρών προς τους serrespost.gr Δικαστική δικαίωση για το Δ.Σ της  Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ serrespost.gr ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ
- Διαφήμιση -

Το Δ.Σ της ΕΠΣ Σερρών με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο σύνολο των σωματείων μελών της, όπως άλλωστε πράττουμε από την πρώτη στιγμή που αυτά τα σωματεία μας εξέλεξαν στη διοίκηση της Ένωσης και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το δίκαιο αίτημα 13 σωματείων της δυνάμεως μας, αίτημα το οποίο πιστεύουμε αντιπροσωπεύει και την πλειοψηφία των υπολοίπων, να αναβληθεί η προγραμματισμένη για τις 30/06/2021 Εκλογική Γενική Συνέλευση, προκειμένου να ενταχθούν στον εκλογικό κατάλογο που επικυρώνεται από τη Γ.Γ.Α περισσότερα από τα 25 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου, αποφάσισε:

1)Κατά πλειοψηφία την αναβολή της προγραμματισμένης εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της 30/06/2021 και τον ορισμό της σε νέα ημερομηνία εντός του χρονικού πλαισίου που προβλέπει ο νόμος, βάση του οποίου η θητεία των οργάνων διοίκησης των αθλητικών ενώσεων παρατείνεται έως την 30η/09/2021.

- Διαφήμιση -

2)Την αποστολή επιστολής προς τη Γ.Γ.Α προκειμένου να απαιτηθεί η επιτάχυνση στον έλεγχο αιτήσεων των σωματείων στο Ηλεκτρονικό Μητρώο και η ένταξη τους σε αυτό, προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου, καθώς όπως φαίνεται ήδη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα έχουν ελεγχθεί αιτήσεις σωματείων του έτους 2021.

Τα μέλη του Δ.Σ σε αυτό το διάστημα παραμένουν στο πλευρό των σωματείων για ό,τι χρειαστούν και ταυτόχρονα προετοιμάζουν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν 2021-2022.

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.