Χαμηλές αποδόσεις για σκληρά, σταθερή άνοδος σε τιμή παραγωγού

68
σκληρά
- Διαφήμιση -

Μειωμένες αποδόσεις και μεταβροχικά άσπρα στάρια στηρίζουν το σενάριο για ανοδική κινητικότητα στην εγχώρια αγορά σκληρού, αφού οι πρώτες ποιότητες δείχνουν περιορισμένες.

Παγιώνονται οι συνθήκες για µια ανοδική τάση στην ελληνική αγορά σκληρού σίτου, αφού τα ταλαιπωρηµένα από την αναβροχιά του χειµώνα και τους παγετούς της άνοιξης σιτάρια δέχθηκαν άκαιρες βροχές τις προηγούµενες ηµέρες τη στιγµή που οι ισορροπίες στην παγκόσµια αγορά δείχνουν περιορισµό των διαθέσιµων αποθεµάτων και µικρές αποδόσεις διεθνώς.

- Διαφήμιση -

Πάνω στην πιο ακατάλληλη ώρα κι ενώ στο µεγαλύτερο διάστηµα της χρονιάς, τα νερά ήταν λιγοστά, έντονες βροχοπτώσεις έλουσαν τα σιταροχώραφα λίγο πριν ή πάνω στα αλώνια. Έπειτα από µια εβδοµάδα υγρασίας και βροχών, τα ώριµα στην πλειονότητά τους φυτά αποκτούν πλέον έναν ακόµα επιβαρυντικό παράγοντα για τις αποδόσεις και τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά, γεγονός που…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.