Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Ηλιαχτίδας

274
Ηλιαχτίδα
- Διαφήμιση -

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν.Σερρών “Η Ηλιαχτίδα” διοργάνωσε Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα:

“Κορονοϊός: Πρόληψη – Μέτρα προστασίας – Εμβόλια”

- Διαφήμιση -

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Ιουνίου, στο Κάτω Μητρούσι, στο χώρο της Δομής.

Εισηγητής της ενημερωτικής εκδήλωσης ήταν ο νομίατρος Σερρών Αναστάσιος Αναστασιάδης.

Ακολούθησε μουσική βραδιά και έκθεση δημιουργιών των παιδιών της Δομής.

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο κ.Αναστασιάδης αναφέρει:
Ηλιαχτίδα: είναι το Φως, η Ελπίδα, η Αφοσίωση, η απέραντη Αγάπη για το παιδί. Μέσα σε αυτόν τον χώρο αγάπης σήμερα βρεθήκαμε και είχαμε μια γόνιμη ομιλία – συζήτηση με γονείς με θέμα τα εμβόλια για τη νέα λοίμωξη covid 19. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου και φίλο μου Νίκο Φαρμάκη, τη γλυκιά μου Δ/τρια Δημόσιας Υγείας Ευαγγελία Τανταλάκη, τη Δ/ντρια της Οδοντιατρικής, τους βουλευτές Τάσο Χατζηβασιλείου, Θεόφιλο Λεονταρίδη και τον παιδικό μου φίλο Λευτέρη Αβραμάκη για τις εποικοδομητικές ερωτήσεις τους…. Μα φυσικά και πάνω απ όλα την Πρόεδρo Σουλτάνα Λαμπροπούλου, όλο το διοικητικό συμβούλιο και όλους τους γονείς που με προσπάθειες συνεχείς και δύσκολες, σαν μια γροθιά από την αρχή της Ίδρυσης του Συλλόγου, δίνουν καθημερινά τη μάχη τους σε όλα τα επίπεδα. Καλό καλοκαίρι σε όλους μας.

Η ανάρτηση του Βουλευτή Θεόφιλου Λεονταρίδη:
Επισκέφτηκα στο Κ. Μητρούσι την δημιουργική δομή ΚΔΑΠμεΑ-Ηλιαχτίδα τα παιδιά που με μεγάλη αγάπη και στοργή φροντίζει ο Σύλλογος με τους άξιους ανθρώπους του Προσωπικού.
Είναι μία Αχτίδα Ελπίδας Αλληλεγγύης και Δημιουργίας και αξίζει τη συμπαράσταση όλων μας.
Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων με Αυτισμό Ν. Σερρών ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ για την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποίησε στον εξωτερικό χώρο της Δομής με θέμα τα εμβόλια για την νέα λοίμωξη covid 19- μέτρα προστασίας με ομιλητή τον Νομίατρο Σερρών κ. Αναστάσιο Αναστασιάδη.

Ο Βουλευτής Σερρών Λευτέρης Αβραμάκης δήλωσε:
Βρέθηκα χθες στην εκδήλωση του ΚΔΑΠμεΑ Ηλιαχτίδα με θέμα τα εμβόλια για την covid – 19, με κεντρικό ομιλητή τον φίλο Νομίατρο Τάσο Αναστασιάδη. Σε μια αναλυτικότατη εισήγηση ο νομίατρος της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών συνέθεσε όλη την επιχειρηματολογία για τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα του εμβολιασμού στην κατεύθυνση για τη δημιουργία του πολυπόθητου τείχους ανοσίας. Η Ηλιαχτίδα αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές κοινωνικές δομές του τόπου μας, του Νομού Σερρών, με ουσιαστική προσφορά στους συμπολίτες μας, σε όλους μας.
Αξίξουν συγχαρητήρια στην Πρόεδρο Σουλτάνα Λαμπροπούλου και όλο το διοικητικό συμβούλιο καθώς και όλους τους γονείς που πασχίζουν καθημερινά μέσα σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες από την πρώτη στιγμή δημιουργίας του Συλλόγου να ανταπεξέλθουν και να στηρίξουν την δομή. Για όλους αυτούς τους λόγους έχει την ανάγκη της μεγαλύτερης δυνατής στήριξης μας.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλιαχτίδα Σουλτάνα Λαμπροπούλου, σε ανάρτησή της αναφέρει:
Ευχαριστούμε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Τους Βουλευτές κυρίους Λεονταρίδη και Αβραμάκη, τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών κ .Φαρμάκη, τη Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας ΠΕ Σερρών κ.Τανταλάκη, την Αντιδήμαρχο κ.Πάνου, τη Διευθύντρια Οδοντιατρικού Τμήματος Γ.Νοσοκομείου Σερρών, τους Εκπροσώπους Φορέων, τους γονείς, τα μέλη, τους εθελοντές και τους φίλους της Ηλιαχτίδας.

Τέλος ευχαριστούμε τον κ.Αναστασιάδη, Νομίατρο ΠΕ Σερρών για την πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση σχετικά με τον κορονοϊό.
Μια χρονιά βαίνει προς το τέλος της. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ο Σεπτέμβρης να μας βρει όλους υγιείς.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.