Οδηγίες για την προσέλευση στη Συναυλία της 29ης Ιουνίου – Βίντεο

508
συναυλία
- Διαφήμιση -

Την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 θα διεξαχθεί η μεγάλη συναυλία του Σερραίου Μουσικοσυνθέτη Γιώργου Ανδρέου, την οποία θα πλαισιώσουν οι διακεκριμένοι ερμηνευτές:
Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννης Κότσιρας, Κορίνα Λεγάκη, Νίκος Αλεξιάδης.
Διαβάζει ο ηθοποιός: Πέτρος Λαγούτης.
Συμμετέχει η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σερρών

Ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Ανδρέου θα παρουσιάσει στο πρώτο μέρος της συναυλίας, στην ολοκληρωμένη του μορφή, το έργο “Το τέλος της παιδικής ηλικίας – μνήμη Σερρών”, που αποτελείται από ορχηστρικές συνθέσεις και τραγούδια.

- Διαφήμιση -

Ξεχωριστή στιγμή του έργου “Το τέλος της παιδικής ηλικίας – μνήμη Σερρών” αποτελεί ο “Ύμνος των Σερρών”, σε στίχους του συνθέτη, στην εκτέλεση του οποίου συμμετέχει η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σερρών.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας θα ακουστούν τραγούδια του Γιώργου Ανδρέου με διαχρονική διαδρομή, αγαπητά στο πανελλήνιο ακροατήριο.

Το κείμενο “Οι Σέρρες μέσα στον χρόνο” έχει γράψει η σημαντική και με πανελλήνια αναγνώριση Σερραία φιλόλογος Αλεξάνδρα Μπαΐρα.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της, η Πρόεδρος της Ελληνικής  Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Στο βίντεο που ακολουθεί η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη, δίνει χρήσιμες οδηγίες για την προσέλευση στη συναυλία και τον τρόπο απόκτησης πρόσκλησης.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.