Δηλώσεις Τάσου Παναγιώτου μετά την ανανέωση της θητείας του “στο τιμόνι” του ΜΓΣ Πανσερραϊκού

588
πρόεδρος
- Διαφήμιση -

Ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας, ένας άνθρωπος με όραμα και αγάπη για τον αθλητισμό, συνεχίζει… στην κατάλληλη θέση!

Ο Τάσος Παναγιώτου ανανέωσε πανηγυρικά την θητεία του, λαμβάνοντας την καθολική εμπιστοσύνη και στήριξη των μελών του ΜΓΣ Πανσερραϊκού, στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 23 Ιουνίου, για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου.

- Διαφήμιση -

Τα αποτελέσματα της κάλπης έδειξαν:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΔΣ
ΓΚΡΑΤΖΙΟΣ ΖΗΣΗΣ
ΔΑΜΠΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΩΜΑΗ
ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΝΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
ΤΑΪΡΗ ΕΛΕΝΗ
ΤΑΤΙΤΖΙΚΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΣΙΑΝΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΣ
ΔΕΛΗΟΛΑΝΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ο Πρόεδρος Τάσος Παναγιώτου, σε δηλώσεις του στο serrespost.gr τόνισε πως στη δύσκολη περίοδο που διανύσαμε, λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός πέτυχε δύο σημαντικούς στόχους:

Την ένταξη όλων των τμημάτων του (14 στο σύνολο) στο Αθλητικό Μητρώο και την ανάδειξή του στην πρώτη θέση των περιφερειακών συλλόγων πανελλαδικά. Εκκρεμεί η διαδικασία ένταξης ακόμη τριών τμημάτων (Δρομείς Υγείας, Αθλητική Ρομποτική, e-sports) η οποία είναι σε εξέλιξη.

Επίσης από τις 29 Ιανουαρίου του 2020, ο Πανσερραϊκός εντάχθηκε στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πολυαθλητικών Συλλόγων και γίνεται έτσι ο δεύτερος σύλλογος της Ελλάδας που το καταφέρνει, μετά τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Στο πλαίσιο αυτό ο σερραϊκός σύλλογος έχει την ευκαιρία να παίρνει μέρος σε σημαντικές διεθνείς δράσεις, αθλητικού, πολιτισμικού και κοινωνικού χαρακτήρα, μαζί με τους σημαντικότερους αθλητικούς συλλόγους της Ευρώπης.

“Τα σχέδια και οι στόχοι όμως δεν σταματούν εδώ. Με γνώμονα την αγάπη για τον αθλητισμό και την στήριξη της τοπικής κοινωνίας προχωράμε…“, τονίζει ο κ.Παναγιώτου.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.