Γεφυρουδιανά 2021 – Θέατρο Σκιών “Τα παραμύθια του Καραγκιόζη”

144
Γεφυρουδιανά 2021
- Διαφήμιση -

Ο εκπολιτιστικός όμιλος Γεφυρουδίου «Η Ελπίδα», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γεφυρουδιανά 2021», παρουσιάζει τον Θίασο Σκιών «Τα παραμύθια του Καραγκιόζη» στην παράσταση «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το Καταραμένο Φίδι».

Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 21:15, στο αμφιθέατρο «Ειρήνης και Πολιτισμού» Γεφυρουδίου Σερρών.

- Διαφήμιση -

«Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι» είναι μια ιστορική παράσταση του Νεοελληνικού Θεάτρου Σκιών. Σ’ αυτήν την παράσταση ζυμώνονται ο θρύλος του Αγίου Γεωργίου, με την παράδοση του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του θρυλικού ήρωα της φυλλάδας.
Η υπόθεση είναι γνωστή: ένα θηρίο έχει σταθεί στην πηγή απ’ όπου υδροδοτείται όλη η πόλη. Για να αφήσει τον κόσμο να πάρει νερό, απαιτεί τη θυσία μιας νεαρής κοπέλας. Το επόμενο υποψήφιο θύμα είναι η κόρη του Βεζίρη. Όποιος τη σώσει θα γίνει πλούσιος και θα την παντρευτεί. Κάποιοι σπεύδουν να αντιμετωπίσουν το θηρίο. Ο Καραγκιόζης από δίπλα. Θα χάσει τέτοιο πανηγύρι; Κανένας δεν μπορεί όμως να το σκοτώσει. Έρχεται και η ώρα του θρυλικού Μεγαλέξανδρου να αντιμετωπίσει το θηρίο. Θα τα καταφέρει;
Η μεγάλη, λοιπόν, μάχη ξεκινά…
Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι.
Η δικαιοσύνη εναντίον της ανομίας.
Το καλό απέναντι στο κακό.
Το φως μάχεται το σκοτάδι.
Ποιος θα νικήσει; Η συνέχεια στο πανί…

Οργάνωση
Εκπολιτιστικός Όμιλος Γεφυρουδίου «Η Ελπίδα»

Θίασος Σκιών «Τα παραμύθια του Καραγκιόζη»
http://www.talesofkaragiozis.gr/
facebook: paramythiakaragiozi

Είσοδος Ελεύθερη

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 – 21:15
Αμφιθέατρο «Ειρήνης και Πολιτισμού» – Γεφυρούδι Σερρών

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.