Ανακοινώνεται η έγκριση έργου αναβάθμισης του Επιχειρηματικού Κέντρου SEREXPO του ΕΒΕΣ

202
έργο αναβάθμισης
- Διαφήμιση -

Ανακοινώνεται η έγκριση του έργου «Παρεμβάσεις αποκατάστασης, ενεργειακής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των υποδομών του Επιχειρηματικού Κέντρου SEREXPO του Επιμελητηρίου Σερρών», συνολικού προϋπολογισμού 3.032.548,00€, το οποίο εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».

Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία, την οποία ο κος Χρήστος Μέγκλας αφήνει ως παρακαταθήκη στην επόμενη Διοίκηση, καθώς μετά από πολυετή προσωπικό του αγώνα παραχωρήθηκε το πρώην Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη στο Επιμελητήριο Σερρών και εντός μόλις τριών (3) μηνών από την παραχώρησή του, κατέστη δυνατή, κατόπιν συντονισμένων προσπαθειών και συνεργασίας με τη Διαχειριστική Αρχή, η εξασφάλιση χρηματοδότησης μέσα από την ένταξη του ανωτέρω έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020».

- Διαφήμιση -

Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις του έργου, η υλοποίηση του οποίου θα ξεκινήσει άμεσα, θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω δομές:

  • Μόνιμο Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο
  • Θερμοκοιτίδα για Νεοφυείς Επιχειρήσεις
  • Κέντρο Επιχειρηματικότητας & Πολιτισμού
  • Εκθετήριο Τοπικών Προϊόντων

Οι παρεμβάσεις αυτές αναβαθμίζουν ενεργειακά τις κτιριακές υποδομές, εκσυγχρονίζοντας τις εγκαταστάσεις, οδηγώντας έτσι στην αξιοποίησή τους και την ανάδειξή τους ως τουριστικό κεφάλαιο της περιοχής και τη χρήση τους ως επιχειρηματικά, πολιτιστικά/πνευματικά, συνεδριακά, εκθεσιακά κέντρα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.