Σερραίοι πολιτικοί: “Χρόνια πολλά μπαμπά…”

μπαμπά
- Διαφήμιση -

Η ημέρα του πατέρα, ή όπως έχει επικρατήσει να την λέμε «γιορτή του πατέρα», είναι η παγκόσμια γιορτή που τιμούμε τους μπαμπάδες όλου του κόσμου.
Σερραίοι πολιτικοί πρώτης γραμμής, μέλη της κυβέρνησης, εκπρόσωποί μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στην ΕΕ… δηλώνουν παιδιά του μπαμπά μέσα από φωτο και αναρτήσεις!

Δείτε πως εύχονται οι Σερραίοι Πολιτικοί “Χρόνια πολλά μπαμπά…” 

- Διαφήμιση -

Κώστας Καραμανλής:
Ο άνθρωπος στον οποίο χρωστάω τις βασικότερες αρχές και αξίες που διέπουν τη ζωή μου.
Ο πατέρας μου.

Φωτεινή Αραμπατζή:
Χρόνια Πολλά μπαμπά μου!

Τάσος Χατζηβασιλείου:
Μπορεί οι μητέρες να έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, αλλά και οι πατεράδες μας είναι μάλαμα!
Χρόνια πολλά στους μπαμπάδες όλου του κόσμου.

Λευτέρης Αβραμάκης:
Πατέρας αξία ανεκτίμητη. Η μητέρα μπορεί να είναι η μεγάλη αγκαλιά και το απάνεμο λιμάνι, ο πατέρας όμως είναι ο στυλοβάτης, ο κυματοθραύστης, εκείνος που αγαπά, φροντίζει, προστατεύει και διαπαιδαγωγεί τα παιδιά του, ο άνθρωπος που αγωνίζεται καθημερινά ώστε να έχει όσα χρειάζεται η οικογένεια του. Το πρότυπο και ο ήρωας του γιου , η αδυναμία και το στήριγμα της κόρης, αυτός που χαρίζει ασφάλεια και σιγουριά στα παιδιά του και διασφαλίζει την σταθερότητα και την ισορροπία στο σπίτι και στην οικογένεια. Χρόνια πολλά σε όλους τους Μπαμπάδες του κόσμου. Χρόνια πολλά Πατέρα και σε ευχαριστώ…..για όλα. Μακάρι να με αξιώσει ο θεός κάποτε και τα παιδιά μου να αναγνωρίσουν σε μένα όλα όσα εγώ αναγνωρίζω, σέβομαι, αγαπώ και εκτιμώ σε εσένα.

Κώστας Μπούμπας:
Πατέρα, πέρασαν χρόνια που έφυγες (04/08/1991- 58 χρονών). Μου λείπουν οι συμβουλές σου και οι φιλοσοφημένες συζητήσεις μαζί σου! Ήσουν στήριγμα και μέντορας. Ως Τοπογράφος- Μηχανικός που ήσουνα, μου έδωσες το Τοπογραφικό αποτύπωμα της ζωής. Έκανες “Αναδασμό” στα συναισθήματα και “Ρυμοτομία” στα όσα προβλήματα αντιμετωπίζαμε! Η απουσία σου αισθητή, σε μια εποχή που βιώσαμε μεγάλο πόνο! Όταν χάσουμε τον Πατέρα μας τότε νιώθουμε το κενό μέσα μας! Αναπαύσου δίπλα στη μαμά εκεί στους πρόποδες του Παγγαίου. Ήσουν ορόσημο σε ότι μου έμαθες για τις κοινωνικές σχέσεις. Βαθιά πολιτικοποιημένο άτομο. Αγαπούσες τη δουλειά σου ως Τοπογράφος. Με αστείρευτο χιούμορ αλλά αυστηρός και σοβαρός όταν έπρεπε με τον απαιτούμενο σεβασμό για τις ανθρώπινες αξίες!! Μπαμπά μου λείπεις!!

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.