Ομιλία του Βουλευτή Κώστα Μπούμπα για το Αθλητικό Νομοσχέδιο

115
Μπούμπα
- Διαφήμιση -

Ομιλία του Βουλευτή Σερρών της Ελληνικής Λύσης, Κώστα Μπούμπα, σχετικά με την Αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, διατάξεις εναρμόνισης με ολιστική μελέτη FIFA-UEFA για το ποδόσφαιρο και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναδιάρθρωση επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου, λειτουργική ενίσχυση Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ, αναμόρφωση θεσμικού πλαισίου προπονητών αθλημάτων και λοιπές τροποποιήσεις της αθλητικής νομοθεσίας.

“Κύριε Υπουργέ, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
όπως είπαμε και στην Επιτροπή, εγείρονται αρκετά ερωτηματικά, γιατί όπως σε κάθε νομοσχέδιο η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και για να αποκρυσταλλώσουμε μία άποψη θα πρέπει να έχουμε κάποιες διευκρινίσεις.

- Διαφήμιση -

Στη συνέχεια θα σας θέσω κάποια ερωτήματα και ελπίζω να απαντήσετε ή τουλάχιστον να μας τα διευκρινίσετε, όπως για παράδειγμα τι θα γίνει με τις δεύτερες ομάδες με τη συγχώνευση που γίνεται ανάμεσα στη SuperLeague2 και στη FootballLeague, καθώς αυτές οι δεύτερες ομάδες θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής, γιατί άλλα ζητάει η διοργανώτρια Αρχή κι εσείς με αυτήν την τροπολογία θεσπίζετε κάτι άλλο. Όμως, μπαίνουν κάποια ερωτηματικά…”

Δείτε ολόκληρη την ομιλία στο βίντεο που ακολουθεί:

 

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.