Αξιολογούνται από Επιτροπή τα έργα των μαθητών της Σιντικής για τα 200 χρόνια

Επιτροπή
- Διαφήμιση -

Στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουν στο Δημαρχείο Σιδηροκάστρου τον έμπειρο και καταξιωμένο εικαστικό Βασίλη Βαφειάδη βρέθηκαν ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτιος Δομουχτσίδης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σουλτάνα Ρόδη στο πλαίσιο της αξιολόγησης των έργων ζωγραφικής τα οποία φιλοτεχνήθηκαν από τους μαθητές του Δήμου και έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ-ΒΙΟΓΡΑΦΙΑΣ του Δήμου Σιντικής με θέμα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Τα έργα των ταλαντούχων μαθητών, αξιολογήθηκαν με ιδιαίτερη προσοχή και οι εκτιμήσεις της επιτροπής η οποία απαρτίζεται επίσης και από τον Αρχιτέκτονα Εσωτερικών χώρων, Μιχάλη Μιχαλόπουλο, θα ολοκληρωθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.

- Διαφήμιση -

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία αξιολόγησης των καλύτερων βιογραφιών των πιο σπουδαίων προσωπικοτήτων της Επαναστάσεως όπως επίσης και των
διηγημάτων που κατάφεραν να επιμεληθούν και να στείλουν οι μικροί μας φίλοι και τα οποία θα αξιολογηθούν από τους Φιλολόγους Ανέστη Ακριτίδη και Κατερίνα Γεωργιάδου.

Συνολικά, πάνω από 100 έργα συλλέχθηκαν το προηγούμενο διάστημα από τους δασκάλους των σχολείων του Δήμου τα οποία και δόθηκαν στην επιτροπή προς αξιολόγηση.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν το επόμενο Σάββατο 26/06 στην εκδήλωση Ζωγραφικής – Διηγήματος – Βιογραφίας την οποία διοργανώνει ο Δήμος Σιντικής με ώρα έναρξης τις 19:30 στην πλατεία του Σιδηροκάστρου.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα καλύτερα έργα θα βραβευθούν με τα εξής έπαθλα:
4 Ποδήλατα, 3 Ηλεκτρικά Πατίνια και 20 Ιστορικά Βιβλία με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.