Αλέξανδρος Χρυσάφης: “Στα δύσκολα Καραμανλής…”

- Διαφήμιση -

Εγκρίθηκε η πρόταση της ΔΕΥΑΣ στο “Αντώνης Τρίτσης” ύψους 20.770.000 ευρώ, σκορπίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας στο Δήμαρχο Σερραίων Αλέξανδρο Χρυσάφη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Δημαρχου:

- Διαφήμιση -

Στα δύσκολα Καραμανλής

Πως να μην είσαι ευτυχισμένος όταν υπογράφηκε σήμερα από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα η έγκριση της ολοκληρωμένης πρότασης του Δήμου Σερρών και της ΔΕΥΑΣ ύψους 20.770.000 ευρώ (χωρίς να υπολογίζεται ο ΦΠΑ) για την αντικατάσταση υδρομετρητών, την ολοκλήρωση Υποδομών ύδρευσης της πόλης των Σερρών καθώς και την ενιαία διαχείριση στις Τ.Κ. Σκουτάρεως, Αγ. Ελένης Πεπονιάς και Κωνσταντινάτου.

Ένα εμβληματικό έργο που χωρίς την αμέριστη βοήθεια, συμπαράσταση και διαρκές ενδιαφέρον του Σερραίου Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή καθώς και την θέληση , βούληση και επιμονή του Αν. Υπουργού κ. Στέλιου Πέτσα, δεν θα προχωρούσε!

Πως να μην είμαι υπερήφανος όταν στο Δήμο μας έχουμε τέτοιους συμμάχους!!
Κώστα Καραμανλή και Στέλιο Πέτσα σας ευχαριστούμε!

Δειτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση του Ειδικού Συνεργάτη του Υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή, Ιωάννη Χατζόπουλου:

Η 3ήμερη επίσκεψη του Δημάρχου Σερρών στην Αθήνα συνοδεύτηκε με την ένταξη ενός εμβληματικού έργου 20.770.000,00 ευρώ για τους δημότες του μετά απο μια στενή συνεργασία με τον Υπουργό Υποδομων και Μεταφορών και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών.

Η αντικατάσταση όλων των υδρομέτρων με νέου τύπου AMR και η ολοκλήρωση υποδομών ύδρευσης πόλης Σερρών και ενιαία διαχείριση στις Τ.Κ. Σκουτάρεως, Αγ.Ελένης, Κωνσταντινάτου και Πεπονιάς Δήμου Σερρών προυπολογισμού 20.770.000 ευρώ εντάχθηκε και επίσημα σήμερα μετά και την θετική αξιολόγηση της αρμόδια επιτροπής .

Η μεγάλη επιτυχία για εμάς που ζούμε τον αγώνα και την αγωνία τους από κοντά , είναι ότι τα “όρια” είναι για να σπάνε. Συγχαρητήρια σε όλους .Το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης για τον Δήμο Σερρών τώρα ξεκινάει και ξεπερνάει τα “όρια” του με μόνο μέτρο την ποιότητα ζωής μας !

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.