Αναδιανεμητική ενίσχυση για όλους επιτρέπει η νέα ΚΑΠ

66
Αναδιανεμητική ενίσχυση
- Διαφήμιση -

Μερική αναπλήρωση του τσεκ κυρίως για τις μικρομεσαίες εκμεταλλεύσεις και τους κατόχους χαμηλών δικαιωμάτων, εξασφαλίζει ο μηχανισμός της αναδιανεμητικής πληρωμής στη νέα ΚΑΠ.

Αναδιανεμητική ενίσχυση για όλους επιτρέπει η νέα ΚΑΠ, κερδισμένοι οι μικροί με χαμηλά δικαιώματα

- Διαφήμιση -

Όσους βρεθούν στο ξεκίνηµα της νέας ΚΑΠ µε δικαιώµατα χαµηλής αξίας και εκµεταλλεύσεις κοντά στα 50 στρέµµατα, αναµένεται να βοηθήσει κυρίως η αναδιανεµητική ενίσχυση, ώστε να ισοφαριστεί έως ένα βαθµό η ζηµιά από την κατάργηση του πρασινίσµατος και τη µείωση της αξίας δικαιωµάτων, που θα κόψουν το τσεκ σχεδόν στο µισό.

Σύµφωνα µε τα µέχρι σήµερα δεδοµένα, το κονδύλι αναδιανοµής για τους Έλληνες αγρότες υπολογίζεται στα 170 εκατ. ευρώ, µε δικαιούχους όλους όσοι λαµβάνουν βασική ενίσχυση. Εδώ, µπορεί να µπουν και τυχόν άλλες προϋποθέσεις (π.χ όρος για κατ’ επάγγελµα αγρότη), κάτι το οποίο, πληροφορίες της Agrenda αναφέρουν ότι έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για το ελληνικό στρατηγικό σχέδιο. Για να καταλάβει κάποιος πώς λειτουργεί η αναδιανοµή πρέπει να τονιστεί πρώτα το εξής…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.