Οι προτάσεις που έχουν υποβληθεί από τον Δ.Αμφίπολης στο “Αντώνης Τρίτσης”

Αντώνης Τρίτσης πανδημία Αμφίπολης
- Διαφήμιση -

Στις αιτήσεις προς χρηματοδότηση στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” αναφέρεται με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης και ο πίνακας των προτάσεων:

- Διαφήμιση -

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,
θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας ήταν σε διαρκή και συνεχή συνεργασία προκειμένου να μπορέσουν να υποβληθούν μελέτες προς έγκριση και χρηματοδότηση μέσω του αναπτυξιακού προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Με ιδιαίτερη χαρά σας κοινοποιώ προς ενημέρωση όλων, τις προτάσεις που έχουμε υποβάλλει, όπως αυτές περιγράφονται από τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Χαράλαμπο Ιασωνίδη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας, ιδιαίτερα την Τεχνική μας Υπηρεσία καθώς επίσης και τους επιστημονικούς – ειδικούς συνεργάτες μας για την άψογη συνεργασία και την αποτελεσματικότητά τους για την έγκαιρη και εύστοχη υποβολή των προτάσεων.

Πρόκειται για μελέτες που στοχεύουν στην κατασκευή έργων ιδίως στους τομείς των υποδομών, της ψηφιακής σύγκλισης, της βιώσιμης ανάπτυξης, προστασίας του περιβάλλοντος, ανάδειξης του πολιτισμικού μας αποθέματος και της πολιτικής παρακαταθήκης του τόπου μας, καθώς και την προμήθεια αγαθών και υπηρεσιών πολιτικής προστασίας και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η χρηματοδότηση του Προγράμματος γίνεται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.