Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δ.Σερρών

149
Συνεδριάζει κατεπειγόντως Οικονομική Επιτροπή Συνεδριάζει το Συνεδριάζει η Οικονομική Συνεδριάζει η Οικονομική Κατεπείγουσα συνεδρίαση Χρυσοπηγή Οικονομική Επιτροπή Συνεδριάζει η Οικονομική συνεδριάσεις
- Διαφήμιση -

Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δ.Σερρών πραγματοποιείται σήμερα 10 Ιουνίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα από 11:00 π.μ. έως 12:00 μ., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο ΘΕΜΑ : Έγκριση υποβολής της πρότασης με τίτλο «Ανάπλαση εισόδων της πόλης των Σερρών και Ανάπλαση Κοινόχρηστων Χώρων Δημοτικής Ενότητας Σερρών» στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» στον Άξονα Προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» και στην Πρόσκληση ΑΤ06 με τίτλο «Αστική Αναζωογόνηση».

- Διαφήμιση -

2ο ΘΕΜΑ : Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 13/2021 μελέτης του Τμήματος Προμηθειών του Δήμου Σερρών, καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης αυτής, κατάρτιση των όρων διακήρυξης και της περίληψης, για την ανάδειξη προμηθευτή για την «Προμήθεια αναλωσίμων για εκτυπωτές – πολυμηχανήματα, φωτοτυπικά μηχανήματα», προϋπολογισμού 58.759,82 € χωρίς ΦΠΑ και 72.862,18 € με ΦΠΑ.

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, για το μεν 1ο θέμα λόγω της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής της εν λόγω πρότασης και για το δε 2ο θέμα, λόγω της άμεσης ανάγκης κάλυψης των υπηρεσιών του Δήμου με ανταλλακτικά και αναλώσιμα.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.