Εκδηλώσεις 1ου Γυμνασίου Σερρών για τα “Ελευθέρια 2021” – Βίντεο

516
Ελευθέρια 2021
- Διαφήμιση -

Ξεκίνησαν σήμερα οι εκδηλώσεις για τα “Ελευθέρια 2021”, από το 1ο Γυμνάσιο Σερρών όπου εκπαιδευτικοί και μαθητές παρουσίασαν το πρόγραμμά τους στον Δήμαρχο Σερραίων Αλέξανδρο Χρυσάφη.

Λόγω των μέτρων για την απόφυγή της διασποράς του κορωνοϊού την εκδήλωση παρακολούθησαν ελάχιστοι αιρετοί και εκπρόσωποι της Εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021 – Σέρρες 2021” Βασίλης Κατιρτζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Σιαμάγκας, η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στέλιος Ρίζος και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δ.Σερρών Σάββας Ρίζος.

- Διαφήμιση -

Η εκδήλωση ξεκίνησε με Θεατρικό Δρώμενο από τους μαθητές / μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου και ακολούθησε ο Ύμνος “Εμμανουήλ Παπά” από την Χορωδία του 1ου Γυμνασίου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε παρουσίαση Τοπικών Παραδοσιακών χορών.

Στον εξωτερικό χώρο του 1ου Γυμνασίου Σερρών σε εξέλιξη είναι εικαστικές παρεμβάσεις, ενώ στον ίδιο χώρο και ακριβώς μπροστά στην απεικόνιση του Εμμανουήλ Παπά η μαθήτρια Αλεξάνδρα Γλούφτσιου απήγγειλε ποίημα που έγραψε η ίδια, για τον Σερραίο ήρωα.

Κατά την έναρξη των εκδηλώσεων η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Σερρών Σύλια Ζέττα προσέφερε στον Δήμαρχο Σερραίων Αλέξανδρο Χρυσάφη μια γκραβούρα με το 1ο Γυμνάσιο Σερρών, στο οποίο και ο ίδιος φοίτησε.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.