Δ.Σιντικής – Επετειακές Εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης

εκδηλώσεις
- Διαφήμιση -

2013 – 2021 Ελευθερία 108 χρόνια!
27/6/1913: Οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις απελευθερώνουν το Σιδηρόκαστρο! «Μετά τη μάχη της Βέτρινας (Νέο Πετρίτσι) και την απελευθέρωση του Σιδηροκάστρου (27 Ιουνίου) άρχισε η προέλαση στην Ανατολική Μακεδονία και τη Δυτική Θράκη, όπου οι Βούλγαροι υποχωρούσαν καίγοντας και σφάζοντας χιλιάδες αμάχων…».

Τιμούμε τους πεσόντες Ήρωές! Εορτάζουμε τα 108 χρόνια Ελευθερίας! Τιμούμε τους «Ήρωες του 1821» στο πλαίσιο της επετείου συμπλήρωσης 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης».

- Διαφήμιση -

Τριήμερο εκδηλώσεων σε Πετρίτσι και Σιδηρόκαστρο:
ΠΕΤΡΙΤΣΙ
25 Ιουνίου 2021
Κινηματογραφική προβολή ντοκιμαντέρ « Στη Σκιά των Ηρώων» , παραγωγής ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 

26 Ιουνίου 2021
Βράβευση και απονομή επαίνων στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων του Δήμου Σιντικής, για τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό Ζωγραφικής – Διηγήματος – Βιογραφίας με θεματολογία «Τιμώντας τους Ήρωες του 1821» .
Κινηματογραφική προβολή ντοκιμαντέρ «Στη Σκιά των Ηρώων» , παραγωγής ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.
27 Ιουνίου 2021 Χορωδιακή Συνάντηση και Συναυλία με το μουσικό σχήμα «ΉΔΩΝΕΣ» στην Κεντρική Πλατεία της πόλης του Σιδηροκάστρου.

Η τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων είναι επιβεβλημένη σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.