ΕΦΕΕ Ν.Σερρών – Προσοχή στους απατεώνες που εμφανίζονται ως λογιστές

Συμμετοχή φοροτεχνικών στις κινητοποιήσεις της 22ας Νοεμβρίου ΕΦΕΕ Σερρών παράταση των Φορολογικών Δηλώσεων Σύλβια Νησιούδη: παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων Πρόεδρος ΕΦΕΕ Ν. Σερρών προσωπικά στοιχεία-serrespost
- Διαφήμιση -

Με ανακοίνωσή της η ΕΦΕΕ Ν.Σερρών (Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών), εφιστά την προσοχή των κατοίκων στην περιφέρεια των Σερρών, όπου παρατηρήθηκαν κρούσματα απάτης, με “ψεύτικους” λογιστές που στοχεύουν σε ανυποψίαστους αγρότες.

Η ανακοίνωση της ΕΦΕΕ Ν.Σερρών:

- Διαφήμιση -

Παρατηρήθηκε σε χωριά του νομού Σερρών η περίπτωση κάποιων απατεώνων που το παίζουν λογιστές και κυκλοφορούν με το λαπτοπ από σπίτι σε σπίτι ζητώντας τους κωδικούς πρόσβασης taxis πολλών αγροτών να τους κάνουν αίτηση αποζημίωσης ειδικού σκοπού.

Οι εν λόγω απατεώνες είναι γνώριμοι στις περιοχές καθώς έχουν κάνει και άλλες αιτήσεις σε κατοίκους για επιδόματα που κανονικά δεν τα δικαιούνται.

Στην προκειμένη περίπτωση μπαίνουν στο my bussiness support κάνουν αίτηση σε αγρότες με την επιλογή shop in shop και εγκρίνονται να εισπράξουν 1000 ευρώ.

Το φαινόμενο έχει δημιουργήσει μεγάλες εντάσεις μεταξύ των πελατών και των λογιστών τους καθώς οι λογιστές δεν δέχτηκαν να υποβάλουν τέτοιου είδους αιτήσεις ενώ οι εν λόγω απατεώνες ξεσηκώνουν τους κατοίκους όλης της περιοχής να μην ακούσουν τους λογιστές τους και να υποβάλλουν μέσω αυτών αιτήσεις.

Ο σύλλογός μας έχει ενημερώσει ήδη την ΑΑΔΕ για αυτό το φαινόμενο. Παρακαλούμε πολύ να ενημερώνεται το σύλλογο για αντίστοιχες περιπτώσεις που πέφτουν στην αντίληψή σας.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.