Διοργάνωση Επετειακής Διαδικτυακής Εκδήλωσης 4ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας

Επετειακή εκδήλωση
- Διαφήμιση -

Το 4ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Κεντρικής Μακεδονίας, με έδρα τις Σέρρες, τιμώντας την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, διοργανώνει την Επετειακή Διαδικτυακή Εκδήλωση «Εβδομάδα Μαθητικής Δημιουργίας».

Μαθητές/τριες των σχολικών μονάδων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Σερρών και Κιλκίς, με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών θα παρουσιάσουν πενήντα τέσσερις (54) εργασίες, με σκοπό να αναδείξουν και να τιμήσουν το κορυφαίο ιστορικό γεγονός που σηματοδότησε την ελευθερία και ανεξαρτησία του ελληνικού κράτους.
Η Επετειακή Διαδικτυακή Εκδήλωση «Εβδομάδα Μαθητικής Δημιουργίας» θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 24/5/2021 έως την Παρασκευή 28/5/2021 ώρα 18:30 -21:00.

- Διαφήμιση -

Κατά την έναρξη της «Εβδομάδας Μαθητικής Δημιουργίας» (την Δευτέρα 24/5/2021, ώρα 18:30), στην κεντρική ομιλία της Εκδήλωσης, ο Καθηγητής Ιστορίας της Φυσικής Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης (ΤΕΦΑΑ), κ. Ευάγγελος Αλμπανίδης θα αναπτύξει το θέμα: «Η Γυμναστική ως μέσο προώθησης του ελληνικού φρονήματος. Η περίπτωση της Μακεδονίας και της Θράκης (τέλη 19ου αι. και αρχές 20ου)»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.