Νέα μέτρα διευκόλυνσης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις – δικαιούχους του προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ 2»

ΚΥΑ επιδότηση στο πετρέλαιο θέρμανσης-serrespost
- Διαφήμιση -

Δήλωση του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα για τα νέα μέτρα διευκόλυνσης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις – δικαιούχους του προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ 2»

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

- Διαφήμιση -

«Μετά από εκτεταμένες διαβουλεύσεις της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους με τα αρμόδια Ευρωπαϊκά όργανα, το Υπουργείο Οικονομικών πέτυχε την ενσωμάτωση μίας σειράς νέων ευνοϊκών μέτρων στο Πρόγραμμα “ΓΕΦΥΡΑ 2”. Μέτρα ιδιαίτερα ωφέλιμα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς πλέον παρέχεται η δυνατότητα διαγραφής οφειλής (“κούρεμα” τόκων και κεφαλαίου), μείωσης επιτοκίου, διατήρησης προσυμφωνηθείσας δόσης και επιμήκυνσης της περιόδου αποπληρωμής.

Πρόκειται για μέτρα που ενεργοποιούνται πρώτη φορά στη χώρα μας, και είναι προς όφελος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και για τη διατήρηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, διασφαλίζοντας έτσι την ανάπτυξη της…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.