Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς της Βισαλτίας

Προσλήψεις στους Παιδικούς Σταθμούς Μαυροθάλασσας serrespost.gr Βισαλτίας
- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο της καλύτερης ενημέρωσης και ενόψει των εγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του «ΔΗ.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α.» του Δήμου Βισαλτίας για την σχολική περίοδο 2021-2022 οι γονείς/ κηδεμόνες θα πρέπει να έχουν υπόψη τους τα εξής:

Οι αιτήσεις για τις νέες εγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς Σταθμούς του «ΔΗ.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α.» Δήμου Βισαλτίας ,θα γίνουν από 14-5-2021 έως 10-6-2021, σύμφωνα με το υπ’ αρ. 29 άρθρο του Κανονισμού Λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών του ΔΗ.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α. για την σχολική περίοδο 2021 – 2022. Θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Δήμου μας, μαζί με τα διαθέσιμα δικαιολογητικά και θα υποβληθούν με τους παρακάτω τρόπους:
Α. Μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση kpmdnigritas@hotmail.com .
Β. Μέσω συστημένης επιστολής στην ταχυδρομική μας διεύθυνση: 21ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 4 ΝΙΓΡΙΤΑ
Σε περίπτωση που αντιμετωπιστεί δυσκολία αποστολής με τους προαναφερόμενους τρόπους ή για κάθε άλλη πληροφορία, το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2322022306 & 2322022214.
Έντυπα και πληροφορίες θα διατίθενται και στα γραφεία του ΔΗ.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ( Α΄ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ).
Στους Παιδικούς Σταθμούς γίνονται δεκτά βρέφη ηλικίας από 6 μηνών έως 2,5 ετών και νήπια από 2,5 ετών έως την εγγραφή τους στο Νηπιαγωγείο.

- Διαφήμιση -

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Α.ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :

Αίτηση εγγραφής – το έντυπο της οποίας χορηγείται από την Υπηρεσία.

  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, και όπου αυτό δεν είναι εφικτό ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού ή και ληξιαρχική πράξη συμφώνου συμβίωσης
  • Βεβαίωση υγείας του παιδιού συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από παιδίατρο και καρτέλα εμβολίων όπως αυτό προβλέπεται από το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών.
  • Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος ή αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος του τρέχοντος οικονομικού έτους των γονέων (για εισοδήματα του οικ. Έτους 2020 ή 2019 )έως και 3 ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία από την ΑΑ.Α.Δ.Ε.
  • Δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/86 ότι:
    α. Υπάρχει συναίνεση στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ,που περιέχουν τα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά τα οποία είναι γνήσια
    β. γίνεται αποδεκτός ο κανονισμός λειτουργίας
    γ. ορίζονται οι συνοδοί των παιδιών κατά την προσέλευση και αποχώρηση

Β. ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ:
Εργαζόμενοι: Βεβαίωση εργοδότη ότι εργάζονται ή ότι πρόκειται να εργασθούν εντός μηνός από την υποβολή αίτησης (με προσδιορισμό του ύψους αποδοχών) ή βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ή αντίγραφο έναρξης επιτηδεύματος ή αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης ή της σύμβασης μαζί με το Ε4(ετήσιος πίνακας προσωπικού).
Άνεργος γονέας: Βεβαίωση ανεργίας από την υπηρεσία του ΟΑΕΔ ή κάρτα ανεργίας σε ισχύ.
Γονείς ΑΜΕΑ ή με παιδί ΑΜΕΑ: Βεβαίωση υγειονομικής Επιτροπής ή Βεβαίωση από Δημόσιο Νοσοκομείο.
Αλλοδαποί Γονείς: Άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα όπως αυτή εκάστοτε αποδεικνύεται.
Αποβιώσας γονέας: Ληξιαρχική Πράξη θανάτου εφόσον δεν αναφέρεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Γονείς Φοιτητές ή Σπουδαστές: Βεβαίωση τελευταίου εξαμήνου σπουδών από την Γραμματεία της Σχολής.
Γονείς Διαζευγμένοι ή εν Διαστάσει: Αντίγραφο διαζευκτηρίου εάν αυτό δεν αναφέρεται στο Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ή αίτηση διαζυγίου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.