Οδηγίες υποβολής αιτήσεων ΟΣΔΕ για ενοικιαστήρια, χωρίς εγκύκλιο μεταβιβάσεις

150
ενοικιαστήρια δασικές εκτάσεις ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΣΕΚ
- Διαφήμιση -

Στις μη επιλέξιμες εκτάσεις για φέτος, όσες δηλώνονται εντός βοσκοτοπικών περιοχών με συντελεστή επιλεξιμότητας μηδέν, ειδική οδηγία και για NATURA.

Με την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω προβλήµατα και περιθώριο κάτι λιγότερο από δύο µήνες λειτουργεί αυτές τις µέρες η πλατφόρµα για την καθιερωµένη υποβολή των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης έτους 2021, µε µεγάλη εκκρεµότητα την έκδοση των απαραίτητων οδηγιών για τις µεταβιβάσεις.

- Διαφήμιση -

Η πρόσφατη εγκύκλιος του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν δίνει καταληκτική ηµεροµηνία, ωστόσο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης µε ανακοίνωσή του έθεσε τη λήξη της διαδικασίας στις 22 Ιουνίου. Σε κάθε περίπτωση, για κάθε εργάσιµη ηµέρα καθυστέρησης, επιβάλλεται ποινή 1% επί της δικαιούµενης ενίσχυσης (εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων), ενώ για καθυστέρηση µεγαλύτερη των 25 ηµερολογιακών ηµερών η αίτηση θεωρείται απαράδεκτη.

Από τον ΟΠΕΚΕΠΕ τονίζεται -όπως κάθε φορά- ότι η ορθή συµπλήρωση της αίτησης, αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του δικαιούχου παραγωγού και τυχόν λανθασµένη δήλωση των στοιχείων της εκµετάλλευσης, θα έχει ως συνέπεια την επιβολή κυρώσεων.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.