Υφυπουργείο Αθλητισμού: Η προεργασία για το πλήρες άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού

132
ερασιτεχνικού αθλητισμού
- Διαφήμιση -

Με βασικά… όπλα εμπεριστατωμένες μελέτες από Γαλλία και άλλες χώρες αλλά και στοιχεία που δείχνουν τη χαμηλή θετικότητα του κορονοϊού στον αθλητισμό η ΓΓΑ περιμένει τα καλά νέα την Παρασκευή.

Η ΓΓΑ μέσω του Γενικού Γραμματέα της, Γιώργου Μαυρωτά, έκανε μία πολύ καλή προετοιμασία και προεργασία για την επόμενη μέρα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και για να πετύχει να ανοίξουν περισσότερες αθλητικές δραστηριότητες. Με συγκριτικούς πίνακες με άλλες χώρες αλλά και στοιχεία από κράτη, όπως η Γαλλία και όχι μόνο. Η σχετική παρουσίαση προς τους αρμοδίους έγινε παρόντος του ίδιου του Τσιόδρα και οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι πως την Παρασκευή πάμε ουσιαστικά σε ένα πλήρες άνοιγμα του αθλητισμού (χωρίς όμως τις ίδιες ημερομηνίες για όλους).

- Διαφήμιση -

Το βασικό πλάνο για την επιχειρηματολογία και τα στοιχεία προέκυψαν από τον Μαυρωτά. Επίσης (μεταξύ άλλων) ήταν παρών και το μέλος του ΔΣ του ΕΟΔΥ και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, που στήριξε με στοιχεία την πρόταση για άνοιγμα των δραστηριοτήτων (εκτιμάται πως θα υπάρξει από τις 10 έως και τις 17 Μαϊου για όλο το φάσμα του αθλητισμού ή όποια…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.