Δ.Νέας Ζίχνης – Προκήρυξη για πρόσληψη δύο (2) υπαλλήλων

412
Δημοτικό Συμβούλιο πρόσληψη Δήμος Νέας Ζίχνης διαγωνισµός Συνεδριάζει το Δημοτικό Δημοτικό Συμβούλιο Ασφάλιση οχημάτων προκήρυξη πρόσληψη υπαλλήλων πρόσληψη Διαγωνισµός Δ.Νέας Ζίχνης Ζίχνη συμβούλιο πρόσληψη
- Διαφήμιση -

Την πρόσληψη δύο (2) υπαλλήλων της κατηγορίας ΥΕ 16 Εργατών Γενικά (συνοδός απορριμματοφόρου) με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., διάρκειας 2 μηνών πλήρους απασχόλησης, στο πλαίσιο των κατεπειγόντων μέτρων αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα, μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Νέας Ζίχνης Σερρών και ειδικότερα στην Διοικητική υπηρεσία (υπεύθυνη κα Γιαννακίδου Όλγα) εντός προθεσμίας 5 ημερών που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στην ιστοσελίδα του Δήμου ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.

- Διαφήμιση -

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.