Χωρίς αλλαγή αποτύπωσης στους δασικούς εξασφάλιση της αγροτικής χρήσης γης

ενοικιαστήρια δασικές εκτάσεις ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΣΕΚ
- Διαφήμιση -

∆εν θα αλλάζει η απεικόνιση δασικών εκτάσεων που εµφανίζονται στον δασικό χάρτη, και που σήµερα χρησιµοποιούνται ως αγροτικές µε βάσει τις ρυθµίσεις που επεξεργάζεται το αρµόδιο υπουργείο Περιβάλλοντος, σύµφωνα µε τις οποίες πέραν της παραγωγικής χρήσης δεν θα επιτρέπεται καµία άλλη δραστηριότητα, πχ δόµηση.

Οι διευθετήσεις που εξασφαλίζουν την αγροτική χρήση στα αγροτεμάχια, χωρίς αλλαγή αποτύπωσης στους δασικούς χάρτες
Επίσης, µε άλλη ρύθµιση θα αναγνωριστεί κυριότητα εκτάσεων σε περιοχές όπως η Κρήτη και τα ∆ωδεκάνησα, µε βάση τίτλους που ανάγονται στην τελευταία 20ετία και όχι στο 1946 όπως ισχύει σήµερα.

- Διαφήμιση -

Μάλιστα, µε βάση τις σχετικές αναφορές του υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα, µετά το Πάσχα αναµένεται να γνωστοποιηθούν οι προτάσεις του υπουργείου µε τις οποίες θα επιχειρείται να βρεθεί η «χρυσή τοµή» ώστε να µπει τέλος στην αναστάτωση που έχει προκύψει µε ιδιοκτησιακά ζητήµατα εξαιτίας της ανάρτησης των δασικών χαρτών και να συγκεραστεί η αρνητική απόφαση του Συµβουλίου της Επικρατείας για τις εκχερσωµένες δασικές εκτάσεις αλλά…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.