Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών για το Πάσχα

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών για ανάρτηση της Σημαίας Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Σερρών για την serrespost.gr Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Σπυρόπουλός μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη
- Διαφήμιση -

Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Σερραίες και Σερραίοι,

H Ανάσταση του Κυρίου μας είναι η νίκη της ζωής επί του θανάτου, του φωτός επί του σκότους, της ελπίδας επί της απαισιοδοξίας.
Και την χρονιά αυτή, καλούμαστε να γιορτάσουμε το πιο χαρμόσυνο γεγονός της πίστης μας σε συνθήκες διαφορετικές, από αυτές που έχουμε συνηθίσει.
Ήδη, όμως, προβάλλει η ελπίδα της απελευθέρωσης από την αγωνία του κινδύνου. Ο μαζικός εμβολιασμός οδηγεί την αισιοδοξία μας ότι, σε πολύ λίγο καιρό, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε απερίσπαστοι ό,τι στερηθήκαμε τον τελευταίο χρόνο, όπως απέδειξε το μέλλον του τόπου μας, οι νέοι μας, με τον ομόθυμη συμμετοχή τους.
Εύχομαι του χρόνου τέτοιες μέρες, να είμαστε όλοι εδώ μαζί στις εκκλησιές μας, με τους δικούς μας ανθρώπους και να γιορτάσουμε το Πάσχα, όπως ακριβώς αρμόζει.

- Διαφήμιση -

Με αυτές τις λίγες σκέψεις εύχομαι σε όλους, αλλά και στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες, χρόνια πολλά, με υγεία προσωπική και οικογενειακή, και ευόδωση των σκοπών τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών
Παναγιώτης Σπυρόπουλος

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.