Εταιρεία Δεσύλλας – Επετειακή σειρά επιτραπέζιων παιχνιδιών για το 1821 στην ΠτΔ

Δεσύλλας
- Διαφήμιση -

Στις 15 Απριλίου ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΔΕΣΥΛΛΑΣ κ. Αναστάσης Δεσύλλας, με τον Διευθυντή Μάρκετινγκ και Πωλήσεων κ. Χρήστο Τζαφόλια, είχαν την τιμή να επισκεφθούν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και να συνομιλήσουν μαζί της.

Η εταιρεία ΔΕΣΥΛΛΑΣ, αφουγκραζόμενη τις ευαισθησίες και το κοινωνικό έργο που επιτελείται από την Προεδρία της Δημοκρατίας και συγκεκριμένα την Πρόεδρο Σακελλαροπούλου, είχαν την ευκαιρία να δωρίσουν και να παραδώσουν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας την επετειακή σειρά επιτραπέζιων παιχνιδιών για το 1821 της εταιρείας ΔΕΣΥΛΛΑΣ, τα οποία τελούν υπό την αιγίδα του Πολεμικού Μουσείου, προκειμένου αυτά να παραδοθούν από την ίδια σε μαθητές σχολείων απομακρυσμένων και ακριτικών περιοχών σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

- Διαφήμιση -

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αναστάσης Δεσύλλας με τον Διευθυντή Μάρκετινγκ και Πωλήσεων κ. Χρήστο Τζαφόλια προχώρησαν σε μια αναλυτική παρουσίαση των παιχνιδιών και αποκρίθηκαν σε ερωτήσεις της Προέδρου σχετικά με την διαδικασία ανάπτυξης των παιχνιδιών, την παραγωγή και διεξαγωγή τους αλλά και την σημαντικότατη συνεργασία με το Πολεμικό Μουσείο.

Η Προέδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ποιότητα κατασκευής αλλά και την υψηλή εκπαιδευτική και παιδαγωγική αξία που προάγουν και τα πέντε (5) επιτραπέζια παιχνίδια της επετειακής σειράς για το 1821 της ΔΕΣΥΛΛΑΣ.

Στο πλαίσιο της εθιμοτυπίας της επίσκεψης, εκ μέρους της εταιρείας ΔΕΣΥΛΛΑΣ, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αναστάσης Δεσύλλας προσέφερε στην Πρώτη Πολίτη της χώρας την υπ’ αριθμόν 001 συλλεκτική φιγούρα Έλληνα αγωνιστή, φιλοτεχνημένη στο χέρι και εμπνευσμένη από το παιχνίδι στρατηγικής και ρίσκου της ΔΕΣΥΛΛΑΣ «1821: Η ΜΑΧΗ».

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.