Οι λεπτές ισορροπίες και οι κωδικοί ΟΣΔΕ που δίνουν εισιτήριο για το πρόγραμμα των Νέων Αγροτών

122
πρόγραμμα Νέων Αγροτών πριμ εγκατάστασης αγρότες
- Διαφήμιση -

Με το άνοιγμα των αιτήσεων ενιαίας ενίσχυσης, παρουσιάζονται πέντε χρηστικά παραδείγματα για τήρηση των κριτηρίων ένταξης.

Με το φετινό ΟΣ∆Ε να αποτελεί το εισιτήριο ένταξης για το πρόγραµµα των Νέων Αγροτών (πρόσκληση Σεπτέµβριος 2021) αλλά και για τα επικείµενα Σχέδια Βελτίωσης, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα ποιους κωδικούς καλλιεργειών και εκτροφών θα δηλώσουν ώστε να είναι επιλέξιµοι.

- Διαφήμιση -

Σύµφωνα µε τις οδηγίες που εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ για τις δηλώσεις ΟΣ∆Ε, τα αγροτεµάχια που θα δηλωθούν θα πρέπει να βρίσκονται στην κατοχή του αγρότη έως τις 31 Μαΐου 2021, οπότε οι µεταβιβάσεις πρέπει να τρέξουν άµεσα. Οι αιτήσεις µεταβίβασης δικαιωµάτων ακολουθούν συνήθως το χρονοδιάγραµµα του ΟΣ∆Ε, το οποίο φέτος θα κλείσει στις 22 Ιουνίου. Για τυχόν «γυµνή» έκταση, θα µπορέσει ο ενδιαφερόµενος νέος αγρότης να ζητήσει και να λάβει δικαιώµατα…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.