ΟΕΒΕΣΣ – Ενημέρωση για την έκδοση άδειας κοινόχρηστου χώρου

Ανακοίνωση Δ.Σερρών επιχειρήσεις χρήση κοινοχρήστου χώρου Δήμος Σερρών: Παράταση των ειδικών serrespost.gr Τι θα ισχύει από φθινόπωρο στην εστίαση serrespost.gr ΕΣΠΑ Εστίαση Εστίαση έκδοση άδειας
- Διαφήμιση -

Δελτίο Τύπου της ΟΕΒΕΣ Ν.Σερρών για την έκδοση άδειας κοινόχρηστου χώρου από τα καταστήματα εστίασης:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

- Διαφήμιση -

Σας αναφέρουμε ότι για τη χορήγηση της άδειας πεζοδρομίου για το οικονομικό έτος 2021, προκειμένου να τη χρησιμοποιήσετε για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν – έναντι του καταστήματός σας για την κατάληψη κοινοχρήστου χώρου μπορείτε να απευθυνθείτε στους οικείους Δήμους σας, και συγκεκριμένα στις διευθύνσεις Ανάπτυξης & Αγροτικής Οικονομίας και στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων.

Επισημαίνεται ότι η άδεια κατάληψης κοινοχρήστου χώρου χορηγείται μόνο μετά από την κατάθεση του 30% του αναλογούντος τέλους, το υπόλοιπο του οποίου θα εξοφληθεί σε μηνιαίες δόσεις και θα έχει διάρκεια από την ημερομηνία έκδοσής της, έως και τις 31/12/2021.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.