Δ.Σωτηριάδης προς Στέφανο Φωτιάδη για το Αυτοκινητοδρόμιο: “Έλεος!”

Σωτηριάδης
- Διαφήμιση -

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο πρώην Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σωτηριάδης απαντά στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Στέφανο Φωτιάδη ο οποίος κατ’επανάληψη έθεσε το ερώτημα του κόστους δημιουργίας του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών.

Όπως φαίνεται από την απάντηση του, ο κ.Σωτηριάδης ο οποίος είναι και ο πρωτεργάτης της ιδέας δημιουργίας Αυτοκινητοδρομίου στο Δήμο Σερρών  μαζί με τον τότε Δήμαρχο Γιάννη Βλάχο, αντέδρασε έντονα.

- Διαφήμιση -

Η απάντηση του κ.Σωτηριάδη:

Για μία ακόμη φορά ο Στέφανος Φωτιάδης ζήτησε να μάθει πόσο στοίχισε το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών στο ταμείο του δήμου. Έλεος φίλε μου Στέφανε, έλεος! Μία ερώτηση στην τεχνική υπηρεσία του δήμου και θα πάρεις την απάντηση στο λεπτό (κάτι που θα έπρεπε να κάνεις πριν χρόνια). Θα δεις πως τα χρήματα που έβαλε ο δήμος είναι ελάχιστα, γιατί κάποιοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν χρηματοδοτήσεις από διάφορα προγράμματα. Δώσαμε ελάχιστα και πήραμε πάρα πολλά, γιατί κάποιοι λειτουργούσαν έξυπνα και σωστά! Η απόσβεση αυτών των λίγων έγινε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Ενώ, η βοήθεια στην τοπική μας οικονομία όλα αυτά τα χρόνια ήταν τεράστια και αν είναι έτσι μία συγνώμη από την κοινωνία θα έπρεπε, γιατί συνεχώς αφήνεις να εννοηθεί πως ο δήμος διέθεσε πολλά…

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.