Δ.Νέας Ζίχνης – Απαλλαγή των πληττόμενων επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη

265
χρηματοδοτήσεις Μπόζης δημοτικά τέλη
- Διαφήμιση -

O Δήμος Νέας Ζίχνης ενέκρινε απαλλαγή από τα αναλογούντα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού και τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων για τις επιχειρήσεις που διακόπτουν ή περιορίζουν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».

Οι ανωτέρω απαλλαγές θα έχουν ισχύ από 20-03-2020, ημερομηνία της ΠΝΠ 68/20-03-2020.

- Διαφήμιση -

Για τα ποσά που έχουν ήδη καταβληθεί, θα γίνεται συμψηφισμός με άλλες οφειλές στον Δήμο βεβαιωμένες ή μη και σε περίπτωση μη οφειλής θα γίνεται επιστροφή των ποσών που έχουν καταβληθεί.

Για την απαλλαγή των ανωτέρω τελών, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στην αρμόδια υπάλληλο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση etheodosopoulou@0803.syzefxis.gov.gr τα κάτωθι δικαιολογητικά :

1. υπεύθυνη δήλωση – αίτηση,
2. αντίγραφο λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος για τις περιόδους διακοπής ή περιορισμού της λειτουργίας των επιχειρήσεων,
3. αποδείξεις ενδεχόμενης πληρωμής των ως άνω λογαριασμών,
4. Ε9 για ιδιόκτητα ακίνητα ή πρόσφατο μισθωτήριο για μισθωμένα ακίνητα και
5. αποδεικτικά για το χρόνο διακοπής ή περιορισμού λειτουργίας της επιχείρησης (έντυπο δήλωσης αναστολής που υποβλήθηκε στο πρόγραμμα Εργάνη, από το οποίο προκύπτουν οι ΚΑΔ της επιχείρησης και τεκμαίρεται η ολοσχερής διακοπή της λειτουργίας της).

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.