Διενέργεια rapid tests αύριο (22/4) στα Άνω Πορόια

Στο Παλαιό Νοσοκομείο θα διενεργούνται τα δωρεάν serrespost.gr Διεξαγωγή δωρεάν rapid test στην serrespost.gr Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δωρεάν μαζικών δειγματοληψιών serrespost.gr Καστανούσα Βαμβακοφύτου rapid tests Τρίτη 13 Απριλίου δωρεάν rapid test Δήμος Σιντικής Δωρεάν
- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Σιντικής ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 από τις 10.00  έως τις 14.00, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άνω Ποροΐων για τη διενέργεια rapid tests ανίχνευσης κορωνοϊού.

Όποιος δημότης το επιθυμεί μπορεί, κατά τις προαναφερθείσες ώρες, να προσέλθει με τον ΑΜΚΑ του, προκειμένου να πραγματοποιήσει προληπτικό έλεγχο. Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα κατά τη διάρκεια της αναμονής, ώστε να εξασφαλιστεί η προστασία της δημόσιας υγείας.

- Διαφήμιση -

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας του Αντιδημάρχου Σιντικής κου Ιωάννη Τορουνίδη: 2323350230, 6980898477 και του Προέδρου της Κοινότητας Άνω Ποροΐων κου Πετρακόπουλου Νικόλαου: 6972233549

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.