Ολοκληρώθηκε η παράδοση ποδηλάτων στα παιδιά των ΚΔΑΠ της ΚΕΔΗΣ

παράδοση ποδηλάτων
- Διαφήμιση -

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με επιτυχία ολοκληρώθηκε μέσα σε γιορτινό κλίμα, η τμηματική παράδοση των 307 ποδηλάτων στα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.).

Η έντονη βροχόπτωση φαίνεται πως δεν εμπόδισε τη λαχτάρα των παιδιών, τα οποία προσήλθαν στο κατάστημα του κ. Νίκου Λαζαρίδη για να παραλάβουν τα ολοκαίνουρια ποδήλατά τους.

- Διαφήμιση -

Εκεί βρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης και η πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Χρυσάνθη Παλάζη- Τσοχατζίδη, προκειμένου να ενημερωθούν από τον κ. Λαζαρίδη για την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σερρών ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών που παραλαμβάνουν τα ποδήλατά τους φωτίζουν την καρδιά μας και την πιο βροχερή ημέρα. Η παράδοση των 307 ποδηλάτων στα παιδιά των ΚΔΑΠ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. είναι μια όμορφη γιορτή, η οποία ολοκληρώνεται. Η προσπάθειά μας , όμως, για τη μεταμόρφωση των Σερρών σε ποδηλατούπολη μέσω της επέκτασης και ενοποίησης των ποδηλατοδρόμων, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Εύχομαι να είναι καλοτάξιδα τα ποδήλατα και στα παιδιά καλές βόλτες και ωραίες ορθοπεταλιές! Ανυπομονούμε να απολαύσουμε σύντομα, όλοι μαζί μια μεγάλη ποδηλατάδα!»

Με τη σειρά της η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη ανάφερε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δηλώσουμε ότι, παρά τις δυσκολίες που μας δημιούργησε στην προσπάθεια προμήθειας των ποδηλάτων που επιθυμούσαμε να έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές, ολοκληρώθηκε η διαδικασία παράδοσης των ποδηλάτων, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μια ακόμη υπόσχεση του Δημάρχου Σερρών κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη υλοποιήθηκε, αποδεικνύοντας ότι η δημοτική αρχή είναι συνεπής στις δεσμεύσεις της απέναντι στους Σερραίους δημότες. Σήμερα αφήνουμε το χαμόγελο και τον ενθουσιασμό των παιδιών να μας γεμίσει αισιοδοξία. Εμείς συνεχίζουμε και θέτουμε νέους στόχους με γνώμονα την ευχάριστη, δημιουργική και εποικοδομητική απασχόληση των παιδιών μας στα ΚΔΑΠ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. του Δήμου Σερρών!»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.