Κλειδί η καλλιέργεια βιολογικών ζωοτροφών για συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα βιολογικής κτηνοτροφίας

237
καλλιέργεια βιολογικών ζωοτροφών
- Διαφήμιση -

Μόνο όσοι είχαν συνάψει σύμβαση με πιστοποιητή μέχρι το τέλος του 2020 στη νέα πρόσκληση του Μέτρου 11, για δεύτερη φορά μένουν εκτός οι νέοι βιοκαλλιεργητές.

Μεγαλώνει το κύµα αντιδράσεων στις τάξεις των αγροτών για τους καινούργιους περιορισµούς που θέτει η προδηµοσίευση της πρόσκλησης για τα βιολογικά και ο αποκλεισµός από το µέτρο των παραγωγών (γεωργών και κτηνοτρόφων) που δεν έχουν συµβληθεί από τον προηγούµενο χρόνο (30 ∆εκεµβρίου 2020) µε φορείς πιστοποίησης για την ένταξη των εκµεταλλεύσεών τους στο συγκεκριµένο µοντέλο. Σηµειωτέον ότι είναι η δεύτερη φορά που το «κλαµπ των βιολογικών» παραµένει κλειστό για συγκεκριµένο κύκλο δραστηριοποιούµενων στον αγροτικό χώρο, σε βαθµό µάλιστα που πολλοί να κάνουν λόγο για παιχνίδι µε «σηµαδεµένη τράπουλα» το οποίο µάλιστα καθοδηγείται από συγκεκριµένα κέντρα επιρροής.

- Διαφήμιση -

Μάλιστα, µε τον τρόπο που διατυπώνεται η προδηµοσίευση, µένουν ακάλυπτοι και όσοι διατηρούν ακόµα δεσµεύσεις από περασµένες προκηρύξεις που λήγουν…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.