Νοσοκομείο Σερρών – Επαναλειτουργεί από Μάιο το Τμήμα Αναισθησίας και Οδοντοθεραπείας για ΑμΕΑ

949
Νοσοκομείο Σερρών
- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο της σταδιακής επαναλειτουργίας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και των χειρουργείων ένα ακόμα τμήμα του Νοσοκομείου Σερρών, που στο παρελθόν ήταν και το μοναδικό στο είδος του, επαναλειτουργεί.

Ο Διευθυντής της 6ης και 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ, κ. Χαρίλαος Λώτης αναισθησιολογος – παιδοαναισθησιολογος, με τη σύμφωνη γνώμη και χωρίς δεύτερη σκέψη των διοικητικά προϊσταμένων τού (ΕΚΑΒ, 4ΥΠΕ, Υπουργείο Υγείας) θα πραγματοποιεί από τον Μάιο στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και με ενημέρωση της διοίκησης του Νοσοκομείου, αναισθησία και οδοντοθεραπεία σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

- Διαφήμιση -

Επαναλειτουργεί ένα τμήμα, το οποίο ξεκίνησε με πρωτοβουλία του κ. Λώτη πριν περίπου οχτώ χρόνια και στο παρελθόν δεχόταν ασθενείς όχι μόνο από όμορους Νομούς αλλά από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Με ευαισθησία προς το συνάνθρωπο και παρά τον αυξημένο φόρτο υποχρεώσεων ο διευθυντής της 6ης και 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ επιστρέφει σε ένα τμήμα που βρίσκεται στο πλάι των ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ) αλλά και στις οικογένειες τους, αναγνωρίζοντας το μεγάλο και δυσεπίλυτο πρόβλημα της οδοντιατρικής περίθαλψης τους.

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.