2ο Δημ.Σχ. Νιγρίτας – “Όασις”: Εξ’ αποστάσεως ενημερωτική ομιλία – συζήτηση με θέμα: «Σχέσεις σχολείου οικογένειας»

181
2ο Δημοτικό Σχολείο Νιγρίτας Όασις Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης
- Διαφήμιση -

Ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νιγρίτας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης για τις Εξαρτήσεις και την Προαγωγή της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΟΑΣΙΣ» Π.Ε Σερρών, συνδιοργανώνουν εξ’ αποστάσεως ενημερωτική ομιλία – συζήτηση για τους γονείς και κηδεμόνες, με θέμα: «Σχέσεις σχολείου οικογένειας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 14-4-2021, στις 19.00.

- Διαφήμιση -

Την ομιλία θα παρουσιάσει το επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης «ΟΑΣΙΣ» κα. Φανή Καραγκιόζη, Ψυχοπαιδαγωγός.

Στόχος της συνάντησης η ενίσχυση της συνεργασίας σχολείου οικογένειας και η ανάδειξη του μέγιστου οφέλους που προκύπτει για τα παιδιά. Στις ιδιαίτερες και απαιτητικές συνθήκες της καθημερινότητας που όλοι (μικροί και μεγάλοι) καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε εν μέσω και της υγειονομικής κρίσης και της νέας πραγματικότητας που έχει προκύψει, η στενή διασύνδεση και συνεργασία σχολείου με την οικογένεια κρίνεται τώρα περισσότερο αναγκαία από ποτέ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας webex και την ψηφιακή τάξη της Δ/ντριας του σχολείου

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.