Χωρίς προθεσμίες από φέτος η υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ

216
δηλώσεις ΟΣΔΕ ΟΣΔΕ 22 Ιουλίου ΟΣΔΕ 2021
- Διαφήμιση -

Καταργείται από φέτος με εκτελεστικό κανονισμό της Ε.Ε. η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ (Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης), πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν κοινοτικές ενισχύσεις.

Η εξέλιξη αυτή που έρχεται ως μάνα εξ ουρανού, έτσι όπως έχει μπλέξει φέτος στην Ελλάδα η υπόθεση με τους «τεχνικούς συμβούλους» και τη διαχείριση του ΟΣΔΕ, καθώς δίνει πραγματικά το χρόνο και τη δυνατότητα στους ιθύνοντες να ξεκαθαρίσουν άπαξ και δια παντός το όλο ζήτημα, μεταφέροντας το σύνολο των δεδομένων και τις εφαρμογές υποβολής των δηλώσεων στη Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, δηλαδή στο opengov.gr.

- Διαφήμιση -

Να αναφερθεί μάλιστα ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Agronews η σχετική διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει. Οι διαβουλεύσεις με το υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο, έχουν τη σύμφωνη γνώμη και τις «ευλογίες» θα λέγαμε του Μαξίμου και είναι θέμα λίγων ημερών να δοθεί η δυνατότητα το σύνολο των δεδομένων να φιλοξενηθούν στον ασφαλή κυβερνοχώρο του opengov.gr. Ακολούθως και η εφαρμογή συμπλήρωσης και ανάρτησης των δηλώσεων θα βρίσκεται στη διάθεση των αγροτών και των κατάλληλων για το σκοπό αυτό συνεργατών τους ή εφόσον κρίνεται απαραίτητο…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.