Ενίσχυση 1.250 ευρώ για μικροκαλλιεργητές ετησίως στην ΚΑΠ

73
μικροκαλλιεργητές Μητρώο Γεωργών ενστάσεις Σχέδια Βελτίωσης
- Διαφήμιση -

Σε θέση να λάβουν μεγαλύτερο χρηματικό ποσό από εκείνο που θα ελάμβαναν εκτός του νέου καθεστώτος μικροκαλλιεργητών θα έχουν περί τους 145.000 Έλληνες αγρότες.

Σταθερή φιξ ενίσχυση 1.250 ευρώ το χρόνο για μικροκαλλιεργητές προβλέπει προαιρετικά το σχέδιο νέας ΚΑΠ

- Διαφήμιση -

Σε αλλαγή της µεθόδου πληρωµής τους από το 2023, αναµένεται να οδηγηθούν τουλάχιστον 145.000 Έλληνες δικαιούχοι άµεσων ενισχύσεων, οι οποίοι συµµετέχουν σήµερα στο καθεστώς «µικροκαλλιεργητών». Μέχρι στιγµής, οι δικαιούχοι αυτοί πληρωνόντουσαν µέχρι το ποσό των 1.250 ευρώ µε βάση τα δικαιώµατα ενίσχυσης που έχουν στην κατοχή τους και τυχόν συνδεδεµένες ενισχύσεις.

∆ηλαδή, ουσιαστικά «κέρδιζαν» τη δυνατότητα να µην πέφτουν σε επιτόπιο έλεγχο του ΟΠΕΚΕΠΕ και την εξαίρεσή τους από τους κανόνες πολλαπλής συµµόρφωσης καθώς και τις δεσµεύσεις της πράσινης ενίσχυσης. Από το 2023, δεν θα εξαιρούνται από τους κανόνες πολλαπλής συµµόρφωσης, ωστόσο, θα είναι σε θέση να λάβουν µεγαλύτερο χρηµατικό ποσό από εκείνο που θα ελάµβαναν…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.