Πληττόμενες επιχειρήσεις: Πώς θα πληρώσουν φόρους & εισφορές χωρίς να χρησιμοποιήσουν «ζεστό χρήμα»

122
Υποχρεώσεις και μέτρα στήριξης που παρατάθηκαν serrespost Πληρωμές Ιουλίου επιχειρήσεις Σταϊκούρα
- Διαφήμιση -

Νούμερο 1 πρόβλημα για πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματίες που έχουν πληγεί από την πανδημία, όταν θα αρχίσουν να επαναλειτουργούν, αποτελεί η έλλειψη ρευστότητας, τη στιγμή μάλιστα που ακόμα υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα στο υγειονομικό πεδίο. Ρευστότητα η οποία θα βοηθήσει τόσο για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας τους όσο και για την πληρωμή φορολογικών, ασφαλιστικών κι άλλων υποχρεώσεων που θα προκύψουν τους επόμενους μήνες.

Η έκδοση πιστωτικών που θα μπορέσουν να λάβουν χιλιάδες επιχειρήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα εκτιμάται από αρμόδιες πηγές ότι θα βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό στην αποπληρωμή σειράς φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων. Όφελος μέσα από την έμμεση παροχή ρευστότητας θα μπορέσουν να έχουν :

- Διαφήμιση -

· Επιχειρήσεις και επαγγελματίες που απασχολούν εργαζόμενους, είδαν το 2020 το τζίρο τους να μειώνεται κατά τουλάχιστον 30% και ταυτόχρονα κατέγραψαν ζημιές. Εντασσόμενοι στο πρόγραμμα επιδότησης παγίων δαπανών…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.