Δ.Βισαλτίας – Παραδόθηκε η “βοήθεια” στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

217
Βισαλτίας
- Διαφήμιση -

Μεγάλη και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των δημοτών της Βισαλτίας, στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής για συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς του Δήμου Ελασσόνας.

Μετά τη συγκέντρωση των προμηθειών, κλιμάκιο του Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Μασλαρινό και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Αργύρη Χατζημάρκο, μετέφεραν όλο το υλικό με φορτηγάκι της Δ.Ε.Υ.Α.Β. στην Ελασσόνα και το παρέδωσαν στον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα και στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας κα Ευφροσύνη Καρκαβανίδου-Σκρέτα.

- Διαφήμιση -

Βισαλτίας

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους συνδημότες μου, τους πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Φορείς και τις επιχειρήσεις του Δήμου μας, για την ανταπόκρισή τους σ’ αυτό το κάλεσμα ανθρωπιάς, αγάπης και αλληλεγγύης. Να ευχαριστήσω και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νιγρίτας για την παραχώρηση του χώρου συγκέντρωσης των προμηθειών.»

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.