Με κομμένη την ανάσα αναμένεται το πόρισμα του ΕΛΓΟ για τη Φέτα

Φέτα
- Διαφήμιση -

Νέες, πολύ σημαντικές εξελίξεις, με διαστάσεις που μπορούν να φτάσουν ακόμα και μέχρι το πρωθυπουργικό γραφείο και τα θεσμικά όργανα της ΕΕ, αναμένονται το προσεχές διάστημα, καθώς πλησιάζει η στιγμή που θα δοθούν απαντήσεις για τα πρόσφατα συμβάντα με τη φέτα.

Ως γνωστόν, παρτίδες τυριού αξίας εκατομμυρίων ευρώ, που πωλούσε θεσσαλική επιχείρηση ως φέτα ΠΟΠ σε μεγάλη γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, βρέθηκαν, μετά από εργαστηριακούς ελέγχους στη Γερμανία, να περιέχουν αγελαδινό γάλα σε μεγάλες ποσότητες.

- Διαφήμιση -

Άπαντες περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών του ΕΛΓΟ-«Δήμητρα», καθώς τα γεγονότα είναι πολύ σοβαρά, όπως δηλώνουν στην «ΥΧ» κτηνοτρόφοι και εκπρόσωποι της αγοράς.

ΕΛΓΟ: «Πολύ σοβαρή υπόθεση, επαρκές το κυρωτικό πλαίσιο»
Δηλώσεις στην «ΥΧ» παραχώρησε ανώτατο στέλεχος του ΕΛΓΟ-«Δήμητρα». Ο Οργανισμός έχει ήδη πραγματοποιήσει τις τελευταίες εβδομάδες επιτόπιους ελέγχους στην έδρα της υπό έρευνα επιχείρησης στα Τρίκαλα…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

- Διαφήμιση -

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.